Life

Răzvan Botezatu, adevărul din spatele plecării de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. De ce nu a mai rezistat

Răzvan Botezatu a spus totul despre plecarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. De ce a ales să iasă din competiția de la Pro TV.
23.09.2022 | 22:47
Razvan Botezatu adevarul din spatele plecarii de la Sunt celebru scoatema de aici De ce nu a mai rezistat
Răzvan Botezatu, totul despre plecarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. De ce a ales să iasă din competiție. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul prezentator de la Antena Stars nu a mai suportat presiunea din camp și a ridicat mâna, semn că nu mai poate continua în reality show-ul moderat de Adela Popescu și Cabral. Care e adevărul din spatele plecării.

Răzvan Botezatu, totul despre plecarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. De ce a ales să iasă din competiție

Răzvan Botezatu nu a mai rezistat în competiția Sunt celebru, scoate-mă de aici. Nu probele sunt cele care i-au dat de gândit, ci colegii de echipă. Certurile, confruntările cu ceilalți, replicile aprinse și agresivitatea și-au spus cuvântul.

ADVERTISEMENT

În plus, fostul concurent de la Pro TV a subliniat că nu se aștepta să cedeze pentru că știe că este o persoană puternică, care a trecut prin multe de-a lungul vieții. Din păcate, unele lucruri i-au adus aminte de relația cu tatăl său.

„Am avut fobii de oameni. Și nu orice fel de oameni, ci acei oameni care rezonau cu tata. Tata care mi-a marcat copilăria prin agresivitate verbală și fizică asupra mamei, alcool. Așa era tata și AȘA NU sunt eu în versiunea din prezent.

ADVERTISEMENT

Stând acolo cu anumite persoane care au fost agresive cu mine fie prin vorbă sau gesturi «șmecherești» m-au făcut să cedez psihic.

Când țipa unul dintre ei la mine sau se răsteau cu agresivitate mi se făcea un BLANK și mă pierdeam în spațiu și timp.

ADVERTISEMENT

Groaznic. Atunci mi-am dat seama că am traumele din copilărie cărora nu știam cum să le fac față. Și inevitabilul s-a produs, am ridicat mâna”, a mărturisit Răzvan Botezatu pentru ciao.ro.

Răzvan Botezatu, victima bullyingului la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Răzvan Botezatu a subliniat că a fost victima bullyingului pe tot parcursul reality show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici, unde a auzit diverse afirmații despre faptul că este homosexual, dar și multă agresivitate verbală.

ADVERTISEMENT

Singura cu care s-a înțeles în jungla din Republica Dominicană a fost cântăreața Lidia Buble, în rest ceilalți l-au văzut ca un pericol, chiar dacă la început l-au subestimat.

ADVERTISEMENT