Sport

Răzvan Burleanu îi face toate poftele lui Edi Iordănescu! Marea dorință a selecționerului pentru meciul cu Columbia a fost îndeplinită

Naționala României își dispută la sfârșitul acestei luni cele două amicale programate înainte de EURO 2024, cu Irlanda de Nord și Columbia
19.03.2024 | 20:10
Razvan Burleanu ii face toate poftele lui Edi Iordanescu Marea dorinta a selectionerului pentru meciul cu Columbia a fost indeplinita
Edward Iordanescu, Nicolae Stanciu si Denis Dragus se bucura dupa obtinerea calificarii in urma meciului de fotbal dintre Israel si Romania, din cadrul preliminariilor Campionatului European 2024, desfasurat pe Puskás Akadémia Pancho Aréna din Felcsut, sambata 18 noiembrie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Naționala României va juca la sfârșitul acestei luni cele două partide amicale cu Irlanda de Nord și Columbia în vederea pregătirii pentru EURO 2024.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, îi respectă toate dorințele lui Edi Iordănescu. Selecționerul a avut o cerere neobișnuită înaintea meciului cu Columbia.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a cerut ca meciul cu Columbia să fie filmat de o dronă

Potrivit GSP.ro, selecționerul naționalei a cerut ca meciul ce va avea loc pe Wanda Metropolitano, pe data de 26 Martie, să fie filmat cu o dronă. Acest lucru îi permite lui Edi Iordănescu să vadă mai bine jocul și să analize mai bine fazele importante ce vor avea loc în meciul din Madrid.

Având în vedere că naționala României nu are prea mult timp la dispoziție pentru a se pregăti de EURO 2024, Edi Iordănescu încearcă să „stoarcă” tot ce se poate din aceste meciuri amicale, acesta fiind penultimul filtru al echipei naționale, cum a anuțat chiar el

ADVERTISEMENT

„Din păcate această acțiune este singura acțiune a naționalei în ceea ce privește turneul final, dar cu asta trebuie să lucrăm și să găsim împreună soluțiile.

Pentru mine această acțiune reprezintă un penultim filtru pentru deciziile finale, decizii pe care eu și staff-ul meu trebuie să le luăm înainte de Euro”, a declarat Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Selecționerul este îngrijorat de situația jucătorilor care nu prind minute la echipele de club

Edi Iordănescu a declarat că este foarte îngrijorat de situația jucătorilor de la națională care nu prind minute la echipele de club, mărturisind că a avut alte așteptări.

Sunt extrem de îngrijorat de situația lor, mărturisesc că aveam alte așteptări în ceea ce-i privește. Totuși realismul nostru, autoevaluarea în pregătirea jocurilor ne-a adus la Euro, deci avem datoria să fim foarte obiectivi în analiză și conștienți de locul și momentul unde ne aflăm.

ADVERTISEMENT

Doar așa putem să ne asigurăm că ajungem unde ne dorim. Putem vedea băieții la joc în aceste meciuri amicale, să intervenim unde este nevoie. Eu le-am dat încredere unor jucători și au confirmat. Sunt și alte nume pe care le monitorizăm.

 „Arătăm bine pe hârtie, dar avem mult de muncă! Belgia e Belgia, iar Slovacia e la al treilea EURO consecutiv și are jucători care joacă în primăvara europeană la echipele de club, iar asta înseamnă experiență internațională fabuloasă”, a declarat selecționerul României.

ADVERTISEMENT