Sport

Răzvan Burleanu, primire de gală în Kosovo! Cu cine s-a întâlnit președintele FRF. Foto

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a avut parte de o primire de gală la sosirea în Kosovo, cu o zi înaintea meciului naționalei României.
16.06.2023 | 14:50
Razvan Burleanu primire de gala in Kosovo Cu cine sa intalnit presedintele FRF Foto
Răzvan Burleanu a avut parte de o primire de gală în Kosovo. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României se află deja la Priștina pentru duelul cu Kosovo din preliminariile Euro 2024. Partida va avea loc vineri, 16 iunie, de la ora 21:45. În Kosovo a mers și Răzvan Burleanu. Cu o zi înainte de meciul direct, președintele Federației Române de Fotbal s-a întâlnit cu omologul său din Kosovo, Agim Ademi.

Răzvan Burleanu, primire de gală în Kosovo! Cu cine s-a întâlnit președintele FRF

Răzvan Burleanu a însoțit delegația României la Priștina pentru duelul Kosovo – România din a treia etapă a preliminariilor Euro 2024. Cu o zi înaintea partidei directe, președintele FRF s-a întâlnit cu președintele Federației de Fotbal din Kosovo, Agim Ademi, dar și cu Jean Paul Mievis, delegatul UEFA.

ADVERTISEMENT

Cei doi președinți de federații au stat la discuții și au scos în evidență relația foarte bună dintre forurile care conduc fotbalul din România, respectiv Kosovo. Răzvan Burleanu l-a felicitat pe Agim Ademi pentru efortul depus în realizarea anumitor proiecte.

Președintele FRF a primit și un cadou din partea omologului său. La sfârșitul discuției, Agim Ademi i-a oferit o carte despre războiul de eliberare din Kosovo. După partida din Kosovo, „tricolorii” vor face deplasarea la Lucerna pentru disputa cu Elveția (19 iunie).

ADVERTISEMENT
Răzvan Burleanu, prezent în Kosovo. Foto: www.ffkkosova.com
Răzvan Burleanu, prezent în Kosovo. Foto: www.ffkkosova.com.

Răzvan Burleanu a fost prezent la finala UEFA Champions League

Răzvan Burleanu a stat în lojă la finala Champions League dintre Manchester City și Inter, scor 1-0 la Istanbul. Președintele FRF a fost surprins alături de mai mari ai fotbalului, precum Gianni Infantino (președintele FIFA), Aleksander Ceferin (președintele UEFA), Recep Tayyip Erdogan (președintele Turciei) sau Mansour bin Zayed Al Nahyan (președintele lui Manchester City).

Pe Ataturk Stadium, din Istanbul, au asistat la finala Champions League aproximativ 70.000 de suporteri. Răzvan Burleanu a făcut o obișnuință din a fi prezent alături de nume „grele” ale fotbalului mondial.

ADVERTISEMENT

Șeful fotbalului din România a fost prezent la Cupa Mondială din Qatar, la finalul anului trecut, și a fost surprins în preajma legendelor braziliene Roberto Carlos și Cafu, la duelul Elveția – Brazilia din grupe.

Edi Iordănescu a stabilit lotul României pentru partida cu Kosovo

Edi Iordănescu a definitivat lotul cu care România va ataca cele trei puncte în disputa cu Kosovo. Selecționerul României a renunțat la trei jucători pentru duelul de pe stadionul Fadil Vokkri. Este vorba despre Louis Munteanu, Raul Opruț și Adrian Rus.

ADVERTISEMENT

Louis Munteanu, fotbalistul împrumutat de Farul de la Fiorentina, va participa alături de echipa de tineret a României la Campionatul European 2023 ce va avea loc în Georgia și România.


  • 1,66 este cota EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „Pauză sau Final: X” la meciul Kosovo – România

ADVERTISEMENT