Life

Răzvan Fodor a rămas mut de uimire! Cum a apărut Iulia Albu la Splash, vedete la apă!

Răzvan Fodor a rămas mut de uimire după ce a văzut cum a apărut Iulia Albu la Splash! Vedete la apă. Iată ce i-a spus prezentatorul designerului vestimentar!
21.08.2022 | 22:56
Razvan Fodor a ramas mut de uimire Cum a aparut Iulia Albu la Splash vedete la apa
Răzvan Fodor, uimit de apariția Iuliei Albu la Splash! Vedete la apă. Sursa foto: Instagram, Captură Antena 1/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a ales o ținută inedită pentru ediția de duminică a emisiunii Splash! Vedete la apă, iar Răzvan Fodor a rămas mut de uimire atunci când a văzut-o.

Răzvan Fodor, mut de uimire după ce a văzut cum a apărut Iulia Albu la Splash! Vedete la apă

Ținuta criticului de modă a surprins pe toată lumea. Apariția sa a fost una cu totul specială și nu va fi uitată prea curând de cei din platou, dar nici de telespectatori.

ADVERTISEMENT

Pentru ediția de duminică seară a emisiunii, Iulia Albu a ales o rochie crem cu paiete, sclipici, diamante și alte pietre cusute manual. Ea este cea care a realizat această ținută.

Machiajul vedetei a fost asortat cu ținuta. Iulia Albu a optat pentru sclipici și culori precum argintiu pentru a se potrivi cu rochia specială.

ADVERTISEMENT

Accesoriul de pe cap este cel care a ieșit în evidență. Iulia Albu a purtat o coroană de aceeași culoare ca rochia, iar Răzvan Fodor a ținut să-i complimenteze ținuta juratei.

“Eu am tăcut, după cum ați văzut, până acum, pentru că eu nu pot să-mi iau privirea de la Iulia Albu în această seară, Iulia, ești atât de… Nici nu știu, ești ceva între Maica Domnului și… Deci nici nu știu ce să zic…”, a spus acesta în cadrul emisiunii, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Nea Mărin și Cosmin Natanticu, colegii Iuliei Albu de la masa juriului, au comparat-o pe aceasta cu o mireasă. Mai mult, cei doi i-au cântat vedetei “Ia-ți mireasă ziua bună”, însă nu au înțeles semnificația ținutei.

Iulia Albu Splash! Vedete la apă
Iulia Albu a purtat o ținută inedită la Splash! Vedete la apă. Sursa foto: Capturi Antena 1

Nu este pentru prima dată când Iulia Albu surprinde pe toată lumea cu ținuta sa. Vedeta este recunoscută pentru aparițiile extravagante pe care le-a avut de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu face parte din juriul emisiunii Splash! Vedete la apă, alături de Nea Mărin, Cosmin Natanticu și Clara Gherase. Show-ul este prezentat de Răzvan Fodor, Monica Bârlădeanu și Ramona Olaru.

Emisiunea se difuzează joia și vinerea, de la 20:30, dar și sâmbăta și duminica, de la 20:00.

ADVERTISEMENT