Sport

Gaz Metan e istorie pentru Răzvan Grădinaru, noul jucător al lui Dinamo: „Nu mă mai interesează, sper să-i băgăm sub noi”

Răzvan Grădinaru nu se mai gândește la Gaz Metan Mediaș. Singura sa preocupare e să o ducă pe Dinamo cât mai departe de zona periculoasă a clasamentului.
19.02.2022 | 09:24
Gaz Metan e istorie pentru Razvan Gradinaru noul jucator al lui Dinamo Nu ma mai intereseaza sper sai bagam sub noi
Răzvan Grădinaru e cu gândul numai la Dinamo. Sursa foto: Captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaș a rămas o simplă amintire pentru Răzvan Grădinaru. Acum că a schimbat oficial taberele, acesta își dorește doar ca Dinamo să scape de retrogradare.

Răzvan Grădinaru nu mai vrea să audă de Gaz Metan

La finalul partidei câștigate categoric, scor 4-0, chiar în fața fostei echipe, care a fost nevoită să-și completeze lotul cu juniori, mijlocașul de 26 de ani a afirmat răspicat că a închis definitiv acel capitol al carierei sale. Drept dovadă, acesta chiar le-a pus gând rău medieșenilor.

ADVERTISEMENT

Nu mă mai interesează de Gaz Metan Mediaș! Mi-am făcut treaba, nu au ce să-mi spună, mi-am dat viața pe teren. Am renunțat și la bani. Vreau să-mi fac treaba la Dinamo și sper să-i băgăm cât mai repede sub noi.

Am pierdut o sumă importantă de bani. I-am uitat deja. Vreau să joc cât mai bine, să fiu cu Dinamo și anul viitor în Liga 1. Am renunțat la toți banii, ce să mai spun? Cei care n-au renunțat și-au asumat chestia asta, nu știu cine o să te mai ia peste o lună, cam cât durează memoriul”, a declarat Răzvan Grădinaru, rezervă neutilizată în duelul din „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

Încredere maximă în salvarea de la retrogradare : „Dacă nu credeam, nu veneam aici”

Deși „câinii” ocupă penultima poziție în clasamentul Casa Pariurilor Liga 1, fostul jucător al Gazului s-a arătat extrem de optimist la interviul acordat imediat după meci în privința șanselor de a evita retrogradarea. Acesta a fost și motivul pentru care a declinat toate celelalte oferte și a răspuns prezent celei venite din partea administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu.

Dacă nu credeam că ne putem salva de la retrogradare, nu veneam aici. Am avut și alte oferte, am ales Dinamo, cred că pot să ajut, abia aștept să intru pe teren.

ADVERTISEMENT

 Aveam discuții în altă parte, dar domnul Zăvăleanu m-a sunat după ce mi-am reziliat contractul. Ce mi-a spus, asta s-a întâmplat, a fost corect cu mine.

Sper să fie o alegere inspirată. Obiectivul e salvarea de la retrogradare. E stabilitate financiară, de-asta sunt sigur că ne vom face treaba”, a adăugat Grădinaru.

ADVERTISEMENT

Despre derby-ul cu Rapid: „Pentru meciurile astea te apuci de fotbal”

De asemenea, mijlocașul  a dezvăluit că așteaptă cu nerăbdare să dispute primul său derby în tricoul alb-roșu. Sâmbătă, 26 februarie, de la 20:30, pe Arena Națională, Dinamo o va înfrunta pe Rapid.

În tur, cele două rivale au remizat, scor 1-1, după două execuții de zile mari reușite de Torje, în minutul 56, respectiv Carnat, în prelungiri.

Pentru meciurile astea te apuci de fotbal, sperăm să învingem Rapid, urmează Sepsi, CFR… Sunt meciuri frumoase, în care trebuie să arăți fotbal bun și să scoți puncte”, a conchis Grădinaru.

ADVERTISEMENT