Sport

Răzvan Lucescu a răbufnit după ce un suporter grec a fost omorât de ultraşii croaţi: “Locul idioţilor e la închisoare!”

Huliganii lui Dinamo Zagreb au asasinat un fan al lui AEK Atena. După momentul tragic, Răzvan Lucescu și-a arătat nervii la conferința de presă.
09.08.2023 | 18:38
Razvan Lucescu a rabufnit dupa ce un suporter grec a fost omorat de ultrasii croati Locul idiotilor e la inchisoare
Răzvan Lucescu la conferința de presă a lui PAOK.
ADVERTISEMENT

PAOK va evolua cu Hajduk Split în turul 3 preliminar al Conference League. În Atena, fanii grecilor și huliganii celor de la Dinamo Zagreb s-au confruntat pe stradă, iar un fan al lui AEK a fost ucis. La conferința de presă, Răzvan Lucescu s-a arătat nervos din cauza evenimentului tragic care a avut loc între cele două galerii.

Reacția lui Răzvan Lucescu după momentul tragic

Dinamo Zagreb și AEK Atena se vor duela în turul 3 al calificărilor pentru Champions League. În capitala Greciei, cele două galerii s-au întâlnit pe stradă și s-au luat la bătaie. Au fost 150 de croați, huligani care fac parte din cea mai dură galerie a celor de la Zagreb. Aceștia i-au atacat pe fanii lui AEK, iar în jurul stadionului, din nefericire, Michalis Katsouri (29 de ani) a fost ucis.

ADVERTISEMENT

După tragedia care a avut loc în Atena, la conferința de presă și Răzvan Lucescu și-a arătat nervii față de huliganii croați: “Ce s-a întâmplat la Atena este oribil, fără nicio îndoială. Locul idioților care fac asemenea lucruri e la închisoare. Viața înseamnă altceva, nu să ucizi oameni.”

Tragedia din Grecia a amânat meciul lui AEK Atena cu Dinamo Zagreb

Duelul dintre AEK Atena și Dinamo Zagreb a fost amânat de UEFA. Partida se va disputa pe data de 15 august, după momentele tragice făcute galeriile celor două echipe.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a dat un jucător de la PAOK în SuperLiga

Jasmin Kurtic a semnat cu Universitatea Craiova, așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate. Gruparea din bănie a oficializat transferului pe pagina oficială de Facebook.

“Știința a adus în Cetatea Băniei un internațional sloven cu aproape 300 de meciuri în Serie A. Mijlocașul central Jasmin Kurtic a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe un an.

ADVERTISEMENT

Noul metronom de la mijlocul terenului deține o carte de vizită bogată: a evoluat la formații precum Parma, Sassuolo, Torino, Fiorentina, Atalanta, SPAL și Paok. Una dintre cele mai importante performanțe o reprezintă accederea în sferturile de finală UEFA Conference League în sezonul 2021-2022, pe vremea când evolua în tricoul grecilor.

Jasmin Kurtic este, de asemenea, și unul dintre pilonii Naționalei Sloveniei, având până în acest moment 83 de prezențe. Mult succes în tricoul alb-albastru, Jasmin!”, a comunicat Universitatea Craiova pe Facebook.

ADVERTISEMENT

La FANATIK, Răzvan Lucescu a declarat că Jasmin Kurtic este peste nivelul din SuperLiga. Slovenul a fost elevul lui Lucescu jr. la PAOK Salonic în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT