Sport

Răzvan Lucescu, ferm pe poziții în disputa dintre FCSB și CSA Steaua: „Nu e ok pentru fotbal!”

Gigi Becali are parte de un aliat surpriză în conflictul cu CSA. Răzvan Lucescu susține că FCSB este adevărata continuatoare a Stelei.
27.05.2021 | 13:17
Razvan Lucescu ferm pe pozitii in disputa dintre FCSB si CSA Steaua Nu e ok pentru fotbal
ADVERTISEMENT

Chiar dacă pașii îl poartă tot peste hotare, la PAOK Salonic, echipă cu care a cucerit titlul în Grecia după 34 de ani, Răzvan Lucescu are grijă să rămână conectat la fotbalul românesc. Chestionat pe marginea disputei dintre Gigi Becali și echipa Armatei, tehnicianul a rămas ferm pe poziții.

Pentru mine, FCSB e Steaua. După 12 ani, sau cât a trecut, să vii să spui că nu mai e Steaua… nu e ok! Nu e ok pentru fotbal”, a dezvăluit acesta, făcând referire la performanțele din ultimii ani, culminate cu prezențe în grupele celor mai importante competiții intercluburi.

ADVERTISEMENT

Foștii mari jucători ai roș-albaștrilor nu sunt, însă, de aceeași părere. „Mulți vor renunța să mai meargă să susțină FCSB”, avertizează eroul de la Sevilla, Helmut Duckadam.

Răzvan Lucescu e de partea lui Gigi Becali în disputa cu CSA Steaua

Nu îl cunosc foarte bine pe Gigi Becali dintr-un anumit punct de vedere, nu am avut relații de prietenie. Nu ne-am întâlnit niciodată pe undeva. Din afară, pot spune că are o pasiune extraordinară, a investit foarte mulți bani, are o idee, vrea să aducă jucători tineri, de talent, plătește pentru acest lucru.

ADVERTISEMENT

Dar din punct de vedere al gestiunii tehnice a echipei, greșește. Aici este treaba antrenorului. Dacă vrea ca jucătorii pe care plătește bani importanți să crească și să ajungă la o valoare mare, trebuie să obțină rezultate și performanțe la nivelul numelui Stelei.

Poate face asta dacă își aduce un antrenor cu personalitate și să îl lase în pace. Eu consider că FCSB e Steaua. De ce să mă prefac că este așa? Pentru mine, FCSB este Steaua. Ce a fost acolo, nu știm.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali la acel moment, a preluat Steaua și a dus-o mai departe. A ridicat imaginea, a continuat să ridice imaginea și după 12 ani sau câți au trecut, să vii să spui: ‘Nu mai e Steaua!’ Nu e ok, nu e ok pentru fotbalul românesc”, a declarat Răzvan Lucescu la Pro X.

Helmuth Duckadam: „Muți suporteri vor renunța să mai susțină FCSB”

În schimb, Helmut Duckadam susține că deciziile luate de patron în sezonul recent încheiat, printre care și încercarea de a-i împiedica pe rivali să promoveze în Liga a doua, sacrificându-și, practic, propria echipă, nu fac altceva decât să îndepărteze suporterii.

ADVERTISEMENT

Suporterii de la FCSB sunt foarte dezamăgiți deoarece au fost ignorați, mai ales la acel joc de Cupă cu Dinamo, când n-au fost băgați în seamă și ei își doreau foarte mult să fie o echipă care să lupte.

Și ăla a fost un obiectiv (n.r – să blocheze CSA Steaua). Aiurea! Nici nu știu cum să-l denumesc. Eu cred că CSA-ul va avea un joc destul de greu cu Afumați (n.r. în manșa retur a barajului), deci nu sunt siguri că au promovat.

Cu siguranță au un joc mai greu cu Afumați decât cu FCSB. Suporterii nu vor migra neapărat la Clubul Sportiv al Armatei, spre Steaua, dar mulți vor renunța să mai meargă să susțină FCSB”, a explicat eroul de la Sevilla.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT