Fotbal intern

Răzvan Lucescu se așteaptă la ce e mai rău la Dinamo: „Doar printr-un noroc se mai pot salva”

24.03.2021 | 09:02
Razvan Lucescu se asteapta la ce e mai rau la Dinamo Doar printrun noroc se mai pot salva
ADVERTISEMENT

Antrenorul Răzvan Lucescu se așteaptă la ce e mai rău în ceea ce privește echipa Dinamo București și nu crede că suporterii pot ține clubul în viață pe termen lung.

Dacă nu se va salva de la retrogradare, gruparea din Ștefan cel Mare va dispărea au anunțat suporterii-acționari ai clubului.

ADVERTISEMENT

De când clubul a fost preluat de presupușii investitori spanioli, în frunte cu Pablo Cortacero, suporterii-acționari ai lui Dinamo au strâns rândurile și au redus datoriile.

Situația de la Dinamo îl îngrijorează pe Răzvan Lucescu

”E incredibil ce au făcut fanii, jos pălăria! E o situaţie foarte grea, la limită. Doar printr-un noroc pot să se salveze. Cât vor mai putea continua cei de la DDB? Se învârt în acelaşi cerc. Acum se poate salva, pentru moment, dar mai departe? Dinamo e echipa copilăriei, echipa tatălui meu”, a declarat Răzvan Lucescu despre situația de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Problema e că sunt echipe care nu atrag, cu tot respectul pentru ceea ce fac. Nu vreau să jignesc pe nimeni. Îmi e foarte greu să mă uit la un meci Clinceni cu Voluntari. Imaginează-ţi stadionul la Steaua – Rapid sau Steaua – Dinamo. Fotbalul înseamnă emoţie”, a mai spus tehnicianul la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Din informaţiile FANATIK, Cristi Borcea le-a transmis apropiaţilor că nu poate să rămână impasibil în vreme ce Dinamo dispare de pe harta fotbalului românesc de top. Convins că este nevoie de foarte mulţi bani pentru a o redresa pe Dinamo, încearcă să aducă lângă el unul dintre cei mai potenţi oameni de afaceri din România. Nicolae Dumitru, cunoscut ca ”Niro”, este cel care deja şi-ar fi dat acordul de principiu.

ADVERTISEMENT

Scapă Dinamo de Pablo Cortacero?

La Dinamo ar putea să revină și un alt acționar din perioada în care clubul conta în lupta pentru trofee. Vladimir Cohn ar fi dispus și el să  bage bani la echipă, dar a condiționat acest lucru tot de construirea unei noi arene în ”Ștefan cel Mare”.

Fanii din programul DDB au obținut o victorie în instanță împotriva spaniolului. Tribunalul a decis că acesta nu a fost îndepărtat abuziv din fruntea Consiliului de Administrație. Însă, Cortacero rămâne în continuare cu 72% din acțiunile clubului și are alte posibilități să revină în funcțiile de conducere.

ADVERTISEMENT

Legendă a clubului Dinamo, Dorinel Munteanu, l-a pus la zid pe Pablo Cortacero și consideră că spaniolul este o pată neagră în istoria ”câinilor”.

ADVERTISEMENT