Sport

Răzvan Marin l-ar putea avea coleg pe Franck Ribery! Clubul care îl dorește pe internaționalul român

Răzvan Marin (25 de ani), mijlocașul celor de la Cagliari și component al naționalei României, ar putea fi transferat de un alt club din Serie A, în această iarnă.
04.01.2022 | 17:54
Razvan Marin lar putea avea coleg pe Franck Ribery Clubul care il doreste pe internationalul roman
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a fost transferat definitiv de Cagliari, în vară, de la Ajax, pentru zece milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2025 cu formația italiană.

Răzvan Marin, dorit de un alt club din Serie A

Potrivit celor de la calciocasteddu.it, Răzvan Marin este dorit de Salernitana, echipă aflată pe ultimul loc din Serie A, cu doar opt puncte obțunute după 18 meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii italieni notează că mutarea va fi greu de realizat, deoarece „mijlocașul este foarte apreciat de Walter Mazzarri”. Totodată, aceștia scriu că „vom afla mai multe în zilele următoare”.

Recent, Salernitana a fost salvată de afaceristul Danilo Iervolino de la excluderea din campionat. Iar, în prezent, conducerea clubului caută să aducă mai mulți jucător pentru a evita retrogradarea, la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

În cazul în care transferul lui Răzvan Marin la Salernitana s-ar concretiza, internaționalul român l-ar avea coleg pe Franck Ribery, fosta mare extremă a lui Bayern Munchen.

Franck Ribery a fost adus de Salernitana, liber de contract, în toamnă. În prezent, francezul, în vârstă de 38 de ani, poartă banderola de căpitan la formația italiană.

ADVERTISEMENT

Cagliari, în criză de puncte

Cagliari trece prin momente cumplite, din punct de vedere sportiv. Echipa se află pe penultimul loc din Serie A, cu zece puncte obținute, și riscă să retrogradeze la finalul sezonului.

La finalul penultimei partide din 2021, când Cagliari a fost învinsă de Udinese, scor 0-4, directorul sportiv Stefano Capozucca a avut o reacție agresivă, lăsând de înțeles că mai mulți jucători vor pleca în această iarnă.

ADVERTISEMENT

„Singura certitudine este că Walter Mazzarri rămâne antrenorul lui Cagliari. Mai degrabă există cineva care nu este demn să poarte acest tricou și va părăsi clubul.

Chiar cred că pentru unii jucători acesta a fost ultimul meci în tricoul lui Cagliari.

Ar trebui să fim cu toții liniștiți, cuvintele nu sunt suficiente pentru a justifica o astfel de contraperformanță. Scuzele merg în primul rând către fanii care ne-au încurajat.

După un meci ca acesta nu se poate cere scuze decât cu un anumit sentiment de rușine. Este nevoie de respect, am văzut lucruri rele pe teren și în afara terenului”, a spus Stefano Capozucca, conform Gazzetta dello Sport.

  • 14 milioane de euro este cota lui Răzvan Marin, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: