Fotbal international

Răzvan Marin, lăudat de presa din Italia după ce a marcat cu Roma. Ce notă a primit

25.04.2021 | 22:16
Razvan Marin laudat de presa din Italia dupa ce a marcat cu Roma Ce nota a primit
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a fost decisiv pentru Cagliari în victoria cu 3-2 în fața Romei, după ce a marcat golul doi și a dat un assist la cel de-al treilea. Internaționalul român a primit cea mai mare notă, după ce a fost ales jucătorul meciului.

După ce Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma în partida cu Crotone, a venit rândul unui alt internațional român să înscrie în Serie A.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Petre Marin a ajuns la trei goluri marcate și cinci assist-uri în acest sezon în 33 de partide pentru Cagliari, iar mijlocașul de 24 de ani e evaluat acum de transfermarktla 12 milioane de euro.

Răzvan Marin, elogiat de presa din Italia: „Pură energie! Mereu prezent în joc”

Răzvan Marin a fost lăudat de jurnaliștii de la Gazzeta dello Sport, dar și cei de la tuttomercatoweb.com, unde prestația a fost caracterizat drept „foarte bună”: „Energie pură! Face ceea ce îi cere Semplici. Construiește, dar apare și la finalizare. Răspunde prezent și luminează repriza secundă. Șutul său cu piciorul drept din afara careului îl învinge pe Pau Lopez, iar apoi îi pune mingea pe cap lui Joao Pedro, la golul de 3-1”, au notat cei de la tuttomercatoweb.

ADVERTISEMENT

De altfel, Răzvan Marin a primit nota 7,5 din partea celor de la tuttomercatoweb, cea mai mare notă dintre jucătorii lui Cagliari, la egalitate cu Joao Pedro, căruia i-a pasat la gol decisiv, în unui corner. Antrenorul lui Cagliari, Leonardo Semplici, l-a lăudat și el pe fotbalistul român: „Eu nu l-am antrenat în prima parte a campionatului, dar are calități excelente și le arată. Crește, și-a schimbat modul de a juca în comparație cu ceea ce făcea în trecut. Noi încercăm să-i punem calitățile în valoare”, conform sursei citate.

Răzvan Marin a înscris un gol superb și a dus scorul la 2-1, după un șut imparabil din afara careului, care s-a oprit în plasa laterală în minutul 57. În minutul 64, a oferit o pasă excelentă lui Joao Pedro după un corner și Cagliari a obținut trei puncte mari, cu care scapă de pe locurile retrogradabile.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin va lipsi etapa viitoare cu Napoli

Din păcate pentru Răzvan Marin, acesta va lipsi la meciul extrem de important din etapa viitoare, după ce a primit un cartonaș galben cu câteva minute înainte să marcheze și va fi astfel suspendat în deplasarea de la Napoli.

Marin a fost schimbat în minutul 81 și a avut un procent de precizie a paselor de 89%, câștigând nouă dueluri direct. Mijlocașul a oferit trei pase importante și a avut trei centrări bune, conform celor de la Sofascore.

ADVERTISEMENT
Cifrele lui Razvan Marin in meciul cu AS Roma. Sursa foto: Sofascore.ro
Cifrele lui Razvan Marin in meciul cu AS Roma. Sursa foto: Sofascore.ro

Răzvan Marin marcase ultima oară în Serie în urmă cu două etape, chiar împotriva celor de la Parma, cu Valentin Mihăilă și Dennis Man în teren, care a reușit și el să înscrie în acea partidă.

ADVERTISEMENT
Tags: