Sport

Răzvan Oaidă a uitat de FCSB: “Galeria Rapidului a avut un rol important!”

Răzvan Oaidă a plecat în această vară din postura de jucător liber de la FCSB şi a semnat cu Rapid. Mijlocaşul a declarat că galeria giuleştenilor a fost un motiv în plus să accepte oferta lui Şucu.
27.07.2023 | 16:00
Razvan Oaida a uitat de FCSB Galeria Rapidului a avut un rol important
Răzvan Oaidă şi colegii săi, la Centenarul Rapidului. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a fost una dintre cele mai active echipe pe piaţa transferurilor cu multe mutări interesante în această vară. Pe lângă Cîrjan de la Arsenal, giuleştenii i-au acontat de la rivala FCSB şi pe Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă.

Răzvan Oaidă a uitat de FCSB: “Galeria Rapidului a avut un rol important!”

Timp de patru ani, Oaidă a îmbrăcat tricoul roş-albastru, dar după ce Gigi Becali l-a pus pe liber a acceptat oferta rivalilor din Giuleşti. Mijlcaşul a spus că galeria Rapidului a fost un motiv în plus să semneze:

ADVERTISEMENT

“Cu siguranţă, galeria Rapidului a avut un rol important. Este ceva fantastic, te simţi incredibil, aici, în Giuleşti. Te face să dai 100%”, a spus Răzvan Oaidă într-un dialog cu fanii.

VEZI VIDEO: 

Titular cu Bergodi: “Când a venit oferta de la Rapid am fost încântat”

Răzvan Oaidă a fost bine primit de galerie în Giuleşti, iar Cristiano Bergodi l-a titularizat în primele două etape din SuperLiga. Mijlocaşul a declarat la prezentarea oficială că este un jucător care dă mereu 100%:

ADVERTISEMENT

“Mă bucur să mă aflu aici. Pentru mine este o emoție specială, o bucurie. Mă bucur să fiu în Giulești. Când a venit oferta de la Rapid am fost încântat, am primit foarte bine această ofertă. Impresarul meu m-a contactat, mi-a spus despre ce este vorba.

M-a încercat un sentiment aparte în momentul în care m-am decis să merg la o rivală a fostei echipe. Cunosc acest club, știu că este un club foarte mare. Acesta este lucru care m-a motivat foarte tare.

ADVERTISEMENT

“Sunt un jucător care întotdeauna a dat 100%”

Îmi doresc din tot sufletul ca suporterii să mă accepte, să mă primească bine. Sunt un jucător care întotdeauna a dat 100% și, cu siguranță, voi face același lucru și în Giulești. Am dorința de a reuși să bucur suporterii și să obținem rezultate.

Îmi aduc aminte și acum primul meci pe care l-am jucat împotriva Rapidului pe Giulești. A fost o atmosferă incredibilă, incendiară. Pot să spun, cu toată sinceritatea, că a fost de două ori mai dificil să jucăm aici decât pe Arena Națională sau pe un alt stadion.”, a spus Oaidă la momentul prezentării oficiale.

ADVERTISEMENT
  • 25 de ani are Răzvan Oaidă
  • 550.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului