Sport

Mihai Stoica i-a luat la țintă pe Oaidă și Cristea: “Dacă așa e datina acolo să sărute steagul!”. Nici Dan Petrescu nu a scăpat

Mihai Stoica i-a luat la țintă pe Răzvan Oaidă și Iulian Cristea după ce au semnat cu Rapid, însă nici Dan Petrescu nu a scăpat de ironiile sale.
14.06.2023 | 22:16
Mihai Stoica ia luat la tinta pe Oaida si Cristea Daca asa e datina acolo sa sarute steagul Nici Dan Petrescu nu a scapat
Mihai Stoica i-a luat la țintă pe Oaidă și Cristea. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României nu a spus că dacă la Rapid „datina” este ca jucătorii să sărute steagul echipei când sunt transferați, Răzvan Oaidă și Iulian Cristea pot să o facă fără probleme. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate transferul lui Răzvan Oaidă la Rapid, precum și cel al lui Iulian Cristea în tabăra giuleștenilor, care a fost dezvăluit de site-ul nostru încă din data de 24 mai.

Mihai Stoica i-a luat la țintă pe Oaidă și Cristea

Mihai Stoica i-a luat la țintă pe Răzvan Oaidă și Iulian Cristea, noii jucători ai Rapidului, vorbind despre dorința fanilor giuleșteni de a-i pune pe cei doi să sărute steagul clubului: Dacă așa e datina acolo să sărute steagul, să îl sărute. Octavian e stelist, stelist. Man și Moruțan mai erau.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă ar fi fost și Oaidă nu mă apucam să îi fac rău, dar cu el nu am discutat despre asta. Nu știu ce va face, poate fi un transfer bun, dar trebuie să schimbe sistemul, nu știu.

Cîrjan e un pariu interesant dacă vine. Cîrjan e un jucător foarte interesant și arăta foarte bine, nu știu exact cum mai e acum. Problema Rapidului e că cei mai buni fundași centrali ai lor au o vârstă. L-au avut pe Paul Iacob, un stângaci și cam atât”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a mai vorbit și despre depunerea candidaturilor FCSB-ului pentru a evolua pe Arcul de Triumf, Ghencea sau stadionul din Târgoviște. „Noi ne-am depus candidatura la Ghencea, Arcul de Triumf și la Târgoviște. Trebuie să știm întâi programul, ca să spunem exact ce și cum. Pe 27 sau pe 3 vom juca acasă în turul 2 preliminar al Conference League.

Nu am fost niciodată refuzați că e un proces între noi și CSA Steaua. N-are nicio legătură cu procesul cu motivele pentru care nu am jucat noi acolo”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Nici Dan Petrescu nu a scăpat de ironiile lui Mihai Stoica

Mihai Stoica a continuat și a glumit pe seama declarațiilor făcute de Dan Petrescu în cadrul conferinței de presă, în care a fost prezentat oficial la Jeonbuk, formație din Coreea de Sud. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate plecarea lui Dan Petrescu de la CFR, precum și destinația „Bursucului”.

„Am aflat care e cea mai importantă echipă din Asia cu ocazia asta, că nu știam. E Jeonbuk! Petrescu e un antrenor genial. Rezultatele obținute de echipele antrenate de el confirmă ce spun eu acum.

ADVERTISEMENT

Nu l-am mai recunoscut în ultima vreme, dar ca antrenor e același antrenor pe care îl știu de ani buni. Nu sunt fotbaliști în Coreea cum sunt în Japonia”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT