Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum s-a transformat Florinel Coman în „Messi” și „Neymar”! Informații exclusive din vestiar: „Are mental coach și merge duminica la biserică”. Video

Florinel Coman a suferit o transformare totală. Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit lucruri mai puţin ştiute despre starul de la FCSB, revenit în vârf de formă.
18.04.2023 | 15:44
Cum sa transformat Florinel Coman in Messi si Neymar Informatii exclusive din vestiar Are mental coach si merge duminica la biserica Video
Florinel Coman, transformare totală! Informații exclusive la Fanatik SuperLiga Nu știu dacă știe Gigi Becali asta, dar îi va plăcea. E bombă!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost omul ultimelor două meciuri ale celor de la FCSB: 1-1 la CFR Cluj și 2-1 cu Farul. Pe lângă golurile de senzaţie marcate, “şeptarul” roş-albaştrilor, alintat acum ba „Neymar”, ba „Messi” de patronul său, a creat multe situații periculoase la poarta adversarilor. Nu doar că Florinel joacă foarte bine, dar s-a reactivat interesul lui Sporting Lisabona pentru el, informație dezvăluită exclusiv de FANATIK.

Florinel Coman, transformare totală! Informații exclusive la Fanatik SuperLiga: “Stă minimum o oră în sală după antrenament”

Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA informaţii exclusive despre Florinel Coman, care l-au transformat într-unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului:

ADVERTISEMENT

“Am tot spus în emisiune că, din ce vorbesc cu cei de la FCSB, Florinel Coman este bombă. În sensul bun al cuvântului. Chiar se pregăteşte cum nu s-a pregătit niciodată. Şi sunt trei-patru lucruri pe care trebuie să le atingem apropo de Florinel Coman.

De prin octombrie, Florinel Coman stă minimum o oră în sală după antrenament, ceea ce nu se întâmpla înainte. El are mental coaching de trei-patru ori pe săptămână. S-a liniştit foarte mult după ce i s-a născut copilul.

ADVERTISEMENT

„Nu ştiu dacă o ştie Gigi Becali, dar îi va plăcea. Florinel Coman merge săptămânal la biserică”

Mai este o chestie pe care nu ştiu dacă o ştie Gigi Becali, dar îi va plăcea. Florinel Coman merge săptămânal la biserică. El s-a liniştit, a avut discuţii cu familia, cu coechipierii.

Înainte nu se ducea. Este liniştit în familie, cu soţia. Ştiu că a avut şi o discuţie cu Giovanni Becali şi acesta i-a zis că dacă va face un sezon de primăvară beton, îi va găsi echipă în vară. Ceea ce merge spre bine.

ADVERTISEMENT

Florinel a devenit mai bun decât atunci când l-am luat. Se joacă cu mingea ca Neymar, a driblat șase cu CFR! Șase!” – Gigi Becali, patron FCSB

Este titular, nu poate fi scos, este cel mai important om de la FCSB în acest moment. Iar când Gigi Becali a spus că e mai bun decât atunci când a venit, chiar are dreptate. Este încărcat fizic, are mai multă experienţă şi e mult schimbat îm bine faţă de când a fost cumpărat în 2017.  Florinel Coman este atuul cu care FCSB se bate la titlu”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

Mihai Stoichiţă: “Pe mine mă bucură că îi pune probleme lui Edi Iordănescu”

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic de la FRF, este bucuros de forma arătată de jucători precum Denis Alibec sau Florinel Coman, care ar putea reprezenta soluţii excelente pentru echipa naţională. Mai ales că în iunie este o dublă decisivă cu Kosovo şi Elveţia pentru calificarea la Euro.

ADVERTISEMENT

“A avut şi accidentări care l-au stopat, dar conştientizarea anumitor aspecte de care vorbeaţi l-au făcut să revină la forma din 2019 când ştiţi cu toţii ce Campionat European de tineret a făcut.

A jucat bine la FCSB, iar apoi a intervenit accidentarea de la Backa Topola. Pe mine mă bucură că îi pune probleme lui Edi Iordănescu. Evoluţiile lui Alibec, ale lui Coman, nu pot decât să mă bucure”, a spus Stoichiţă la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT