Fotbal intern

Răzvan Pleșca și-a anunțat retragerea la meciul cu numărul 300 în Liga 1: „E ultimul sezon!”

30.04.2021 | 19:54
Razvan Plesca sia anuntat retragerea la meciul cu numarul 300 in Liga 1 E ultimul sezon
ADVERTISEMENT

Răzvan Pleșca a vorbit la finalul partidei dintre Gaz Metan Mediaș și FC Argeș, scor 1-1, o partidă emoționantă pentru el, goalkeeperul ajungând la confruntarea cu numărul 300 în Liga 1.

Totodată, portarul ardelenilor și-a anunțat retragerea din fotbal la finalul sezonului, dorind să continue într-o carieră de marketing sportiv.

ADVERTISEMENT

Răzvan Pleșca a continuat și a recunoscut faptul că nu ar fi putut să îi apere penalty-ul lui Cephas Malele nici dacă ar fi plonjat, pentru că, spune el, ar fi ales direcția opusă.

Răzvan Pleșca și-a anunțat retragerea la meciul cu numărul 300 în Liga 1

Răzvan Pleșca și-a anunțat retragerea la finalul partidei dintre Gaz Metan Mediaș și FC Argeș, duelul cu numărul 300 în Liga 1: Mă bucur că am reușit să ajung la o cifră importantă, chiar înainte de retragere.

ADVERTISEMENT

Nu știam câte meciuri am la începutul sezonului. Da, e ultimul meu sezon. Am făcut un curs de marketing sportiv, pe lângă cele două facultăți și ăsta mi-aș dori să fie postul meu în cadrul clubului”.

Am mai pățit să fim egalați la ultima fază. Toate meciurile sunt grele, e tensiunea mare în play-out. Îmi cer scuze că n-am apărat penalty și etapa asta”, a spus Răzvan Pleșca.

ADVERTISEMENT

„Orice punct e binevenit, nu avem timp să ne plângem!”

„L-am urmărit pe Malele, execută și în stânga, și în dreapta, am crezut că o să fiu inspirat dacă o să stau pe mijloc. Să fiu sincer, dacă mă duceam, mă duceam pe colțul celălalt.

Trebuie să recunoaștem că FC Argeș e o echipă foarte bună, ne-a pus foarte multe probleme azi și e un punct bun. Orice punct e binevenit, nu mai avem timp să ne plângem, pentru că peste trei zile avem iar meci greu, cu Chindia.

ADVERTISEMENT

Ei și FC Argeș sunt revelațiile acestui sezon”, a mai spus Răzvan Pleșca la finalul partidei.

  • 38 de ani este vârsta lui Răzvan Pleșca