Fotbal intern

Răzvan Pleșca știe de ce Universitatea Craiova nu se poate bate la titlu: „Le-a lipsit cel mai mult!” Exclusiv

11.03.2021 | 22:15
Razvan Plesca stie de ce Universitatea Craiova nu se poate bate la titlu Lea lipsit cel mai mult Exclusiv
ADVERTISEMENT

Răzvan Pleșca a vorbit pentru FANATIK înainte de meciul de vineri, 12 martie, dintre Gaz Metan Mediaș și Universitatea Craiova, iar portarul ardelenilor consideră că oltenii nu se pot bate la titlu în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

Gaz Metan Mediaș trece printr-o serie de meciuri de „foc”, după ce în ultimele trei etape a întâlnit campioana CFR, pe care Pleșca o vede favorită la titlu, dar și FCSB, ambele meciuri fiind pierdute pe final de meci.

ADVERTISEMENT

Portarul echipei lui Mihai Teja se afla alături de brazilianul Eric la recuperare și a analizat în exclusivitate pentru site-ul nostru meciul cu Universitatea Craiova, în care medieșenii au mare nevoie de puncte ținând cont de situația în clasament și de faptul că echipa vine după patru înfrângeri consecutive.

Răzvan Pleșca nu crede că Universitatea Craiova se poate bate la titlu în acest an: „Le-a lipsit mult Koljic!”

Răzvan Pleșca e de părere că Universitatea Craiova nu se poate bate la titlu în acest sezon, dar de anul viitor are mari șanse cu golgheterul Elvir Koljic în teren, pe care îl consideră unul dintre cei mai periculoși atacanți împotriva cărora a jucat: „Anul ăsta nu cred. Sezonul viitor cu siguranță. Le-a lipsit foarte mult Elvir Koljic, au pierdut 30% din forța ofensivă a echipei. E unul dintre cei mai periculoși atacanți împotriva căruia am jucat. Mai sunt foarte puțini jucători număr nouă la noi în țară”, a argumentat veteranul de 38 de ani.

ADVERTISEMENT

Portarul lui Gaz Metan e optimist înainte de meciul cu Universitatea Craiova și spune clar și răspicat că echipa sa va juca fotbal și nu se închide în apărare, așa cum s-a întâmplat și la meciul cu FCSB, în care au ratat ocazii uriașe: „A fost foarte greu și asta se vede și în clasament. Cu Universitatea Craiova o să jucăm așa cum am făcut-o și cu FCSB. Va fi o partidă extrem de dificilă și avem nevoie de puncte. În play-out vor fi echipe mult mai bune față de sezonul trecut! Ei au început să câștige și au început să își revină cu Ouzounidis după seria de meciuri fără victorie”, a mai spus Pleșca.

Răzvan Pleșca e convins că Elvir Koljic poate reveni la forma dinainte de accidentare fără probleme, dar va avea nevoie de timp, mai ales că a suferit o accidentare extrem de gravă care l-a ținut departe de gazon mai bine de cinci luni de zile: „Cu siguranță. Doar nu a uitat fotbalul. Va avea însă nevoie de timp. Nu e ușor să revii după o astfel de accidentare, însă sunt sigur că e un jucător de mare valoare”, a explicat experimentatul jucător.

ADVERTISEMENT

Răzvan Pleșca: „După cum începuse campionatul, Koljic se bătea la titlu de golgheter cu Florin Tănase!”

Răzvan Pleșca îl apreciază foarte mult pe Elvir Koljic și consideră că dacă nu ar fi apărut acea accidentare, bosniacul s-ar fi bătut la titlul de golgheter cu Florin Tănase, după ce a avut un început de sezon senzațional cu șase goluri în șase partide: „După cum începuse campionatul, Koljic cred că acum se bătea la titlu de golgheter cu Florin Tănase! Am înțeles însă că mai stă cel puțin o lună”, a mai declarat portarul sibienilor.

Răzvan Pleșca l-a lăudat și pe Mirko Pigliacelli,, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni portari din campionatul intern și care o ajută extrem de mult pe Craiova în opinia sa: „E unul dintre cei mai buni portari din Liga 1! Mi-a plăcut foarte mult de când a venit în România. E foarte important pentru Universitatea Craiova și i-a ajutat în multe momente! Are un joc de picior extraordinar dar și intervenții foarte bune”.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Gaz Metan Mediaș și Universitatea Craiova din etapa a 27-a va avea loc pe data de 12 martie, ora 20:30, pe stadionul „Gaz Metan”. În tur, oltenii au câștigat cu 3-1 în Bănie, însă Mediașul a înscris un gol de poveste prin Dumitru Cardoso.

  • 3-1 a fost rezultatul meciului din tur
  • 22 de puncte e diferența în clasament între Craiova și Mediaș
  • 5 luni au trecut de la accidentarea lui Elvir Koljic

  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan – U Craiova: 1,85 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT