Sport

Răzvan Raț, caracterizare amuzantă despre Adi Mutu: „E un tâmpit de când îl știu, dar acum zici că nu mai e el!”

Răzvan Raț a avut o caracterizare amuzantă despre Adrian Mutu, dezvăluind că este mult mai liniștit și că s-a maturizat.
07.01.2023 | 10:21
Razvan Rat caracterizare amuzanta despre Adi Mutu E un tampit de cand il stiu dar acum zici ca nu mai e el
Răzvan Raț, caracterizare amuzantă despre Adi Mutu. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Toată discuția a pornit de la moartea lui Gianluca Vialli, Ianis Zicu povestind că a fost întrebat când a ajuns la Inter Milano de acesta dacă are tupeul lui Adi Mutu.

Răzvan Raț, caracterizare amuzantă despre Adi Mutu

Răzvan Raț a avut o caracterizare amuzantă pentru Adi Mutu, după ce Ianis Zicu a povestit ce l-a întrebat regretatul Gianluca Vialli când l-a întâlnit pentru prima dată la Inter Milano.

ADVERTISEMENT

„În cele două luni la Inter am avut o relație foarte bună cu Vialli. E o veste dureroasă moartea lui, pentru mine e chiar mai dureroasă că l-am cunoscut și se simte altfel. Țin minte și acum că m-a întrebat dacă am tupeul lui Mutu. 

Era perioada când fusese acel scandal în Champions League cu Mutu și Mihajlovic. I-am spus că nu și mi-a zis că nu e bine”, a spus Ianis Zicu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Apropo de Mutu. Stau cu Mutu la masă și zici că nu stau cu Mutu. Eu mă știu cu Adi de când eram copii. S-a schimbat mult de tot, i-am spus de multe ori că sunt plăcut surprins.

Mutu a fost un tâmpit de când îl știu, e un alt Mutu, schimbat 100% în bine”, a fost dezvăluirea lui Răzvan Raț.

ADVERTISEMENT

„Tupeul l-a ajutat mult în carieră!”

Răzvan Raț a povestit și în trecut despre cât de mult l-a ajutat tupeul pe Adrian Mutu în cariera sa de fotbalist: „Tupeul l-a propulsat pe Mutu și l-a făcut să ajungă unde a ajuns. Este părerea mea personală!

Îl cunosc foarte bine, am jucat unul împotriva celuilalt de la 15 ani. La un moment dat chiar vorbeam și i-am zis: ’Mă, tu ești atât de nesimțit! Ai un tupeu ieșit din comun’”.

ADVERTISEMENT

„La un moment dat te blochezi și nu știi dacă să te superi sau nu! Este fenomenul tupeului. Ar putea să fie și o calitate ca antrenor. Tupeul l-a ajutat mult în carieră”, spunea Răzvan Raț.

ADVERTISEMENT
Tags: