Life

Răzvan Simion suferă în tăcere? A recunoscut ce simte după despărțirea de Lidia Buble

25.03.2021 | 11:30
Razvan Simion sufera in tacere A recunoscut ce simte dupa despartirea de Lidia Buble
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion a încercat să fie cât se poate de discret în legătură cu separarea de Lidia Buble, după 5 ani de relație, însă o declarație recentă ne trimite cu gândul că prezentatorul de la Antena 1 suferă în tăcere.

Vedeta a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor după ce a pus capăt poveștii de dragoste cu frumoasa blondină, în ciuda faptului că și-a refăcut viața sentimentală mai repede decât ar fi crezut cei din jur. Nu același lucru se poate spune despre artistă, care este singură.

ADVERTISEMENT

La mai bine de nouă luni de când celebrul cuplu a luat-o pe drumuri separate, Răzvan Simion mărturisește că uitarea nu se întâmplă peste noapte. Prezentatorul de la Neatza a avut mare nevoie de curaj să spună asta pentru că nu este simplu să fii sincer.

Răzvan Simion nu a uitat-o pe Lidia Buble. Ce a mărturisit vedeta

Răzvan Simion și-a asumat totul, fără să se gândească la consecințe. Vedeta și Lidia Buble nu au trecut ușor peste despărțire, dar au dat dovadă de maturitate având în vedere că au rămas prieteni, prezentatorul fiind în continuare managerul cântăreței.

ADVERTISEMENT

„Și bărbații suferă după o despărțire sau după un divorț, dar ei recunosc mai greu că au nevoie de ajutor”, a spus prezentatorul în emisiunea pe care o moderează alături de Dani Oțil la Antena 1, conform libertatea.ro.

Concret, vedeta a recunoscut indirect că nu a uitat-o pe Lidia Buble, alături de care a trăit unele dintre cele mai frumoase momente ale vieții sale, dovadă că și după separare are cuvinte de laudă la adresa ei.

ADVERTISEMENT

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen.

ADVERTISEMENT

Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit”, scria Răzvan Simion pe Instagram la momentul despărțirii de frumoasa blondină.

ADVERTISEMENT