Sport

Rapid transferă de la Gaz Metan Mediaş! Cu ce jucător s-au înţeles giuleştenii. Exclusiv

Rapid vrea să profite de situaţia dificilă de la Gaz Metan Mediaş şi a pus ochii pe Răzvan Trif. Din informaţiile FANATIK, cele două părţi sunt aproape de a ajunge la un acord.
16.02.2022 | 13:46
Rapid transfera de la Gaz Metan Medias Cu ce jucator sau inteles giulestenii Exclusiv
Răzvan Trif şi mai mulţi jucători de la Gaz Metan Mediaş, în duelul cu Rapid de pe Arena Naţională. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaş este aproape de implozie. Problemele financiare ale echipei au ajuns la un nivel critic şi mai mulţi jucători importanţi au renunţat la banii pe care îi aveau de primit pentru a deveni jucători liberi de contract.

Rapid transferă de la Gaz Metan Mediaş! Răzvan Trif, soluţie pentru banda stângă

Dinamo a profitat de această situaţie şi i-a semnat pe Gabriel Moura, Răzvan Grădinaru şi Vlad Morar. “Câinii” speră ca aceste transferuri să încheie şi seceta de rezultate şi echipa să iasă de pe locurile direct retrogradabile.

ADVERTISEMENT

Rapid a pus ochii şi ea pe foşti jucători de la Gaz Metan Mediaş. Din informaţiile FANATIK, giuleştenii sunt aproape de transferul fundaşului stânga Răzvan Trif, rămas liber de contract după depărţirea de echipa lui Ilie Poenaru.

Răzvan Trif, în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaş. Sursa: sportpictures.eu
Răzvan Trif, în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaş. Sursa: sportpictures.eu

Giuleştenii l-au vrut şi pe Vlad Morar! Atacantul s-a înţeles cu Dinamo

Giuleştenii l-au vrut şi pe Vlad Morar, însă nu s-au înţeles la bani cu atacantul care a fost acontat, în cele din urmă, de cei de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Venirea lui Răzvan Trif ar trebui să cimenteze banda stângă a apărării Rapidului, acolo unde titular de drept este Junior Morais. Însă, Mihai Iosif mai avea nevoie de o soluţie în banda stângă, iar Trif este în acest moment o soluţie foarte bună.

El a evoluat în 23 de meciuri în actuala stagiune din Casa Pariurilor Liga 1, reuşind să marcheze o dată şi să dea două pase decisive. Trif a plecat după ce a jucat în ultimii trei ani şi jumătate la Gaz Metan.

ADVERTISEMENT

Răzvan Horj a plecat la Petrolul Ploieşti!

Petrolul Ploieşti a transferat şi ea un fost jucător de la Gaz Metan Mediaş. FANATIK a aflat că Răzvan Horj s-a înţeles cu Petrolul Ploieşti şi merge să pună umărul la promovarea “lupilor” pe prima scenă.

Ioan Filip va fi rival cu Horj în lupta pentru promovare după ce a fost prezentat la U Cluj. Până în acest moment, portarul Octavian Vâlceanu nu şi-a găsit un nou angajament, însă este posibil ca acest lucru să se schimbe în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Gaz Metan joacă vineri cu Dinamo: “Au plecat nouă jucători, toți nouă titulari”

Gaz Metan Mediaş va evolua vineri, de la ora 19:55 în “Groapă” cu Dinamo. Echipa este în derivă după ce mai mulţi jucători importanţi au renunţat la restanţele financiare pentru a-şi putea rezilia contractele cu clubul.

Antrenorul Ilie Poenaru este aproape să plece şi el şi deocamdată nu se ştie dacă va fi pe banca tehnică la meciul de vineri cu Dinamo:

“Au plecat nouă jucători, toți nouă titulari. Acum poți să aduci doar jucători liberi, dar nu se pune problema în momentul ăsta, pentru că nu s-au deblocat transferurile.

Nu știu ce să spun, dar e foarte greu să mai rămân. Pentru că nu mai am ce să fac, nu mai am jucători. E greu să duci competiția până la final”, a spus Ilie Poenaru pentru Digisport.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Trif
  • 24 de ani are fundaşul stânga 
ADVERTISEMENT