Sport

Răzvan Zăvăleanu iese la atac după declarațiile lui Dorin Șerdean: „Și-a adus aminte că e dinamovist când a auzit că sunt bani la club”

Răzvan Zăvăleanu a ieșit la atac după declarațiile lui Dorin Șerdean, care a anunțat că vrea să revină la conducerea clubului.
22.12.2022 | 20:00
Razvan Zavaleanu iese la atac dupa declaratiile lui Dorin Serdean Sia adus aminte ca e dinamovist cand a auzit ca sunt bani la club
Răzvan Zăvăleanu a oferit prima reacție după remiza lui Dinamo din meciul amical cu Păulești. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Administratorul judiciar al „câinilor” l-a înțepat pe Dorin Șerdean, despre care a spus că și-a amintit că este dinamovist imediat cum a auzit că sunt mai mulți bani la club.

Răzvan Zăvăleanu iese la atac după declarațiile lui Dorin Șerdean

Răzvan Zăvăleanu a ieșit la atac după ce Dorin Șerdean a anunțat că vrea să revină la conducerea lui Dinamo, punând „tunurile” pe acesta pentru declarațiile făcute:

ADVERTISEMENT

„E o hotărâre din 11 martie, nu e nimic nou. Noi nu am văzut încă niciun document, dacă a avut o intervenție eu nu am văzut-o să știu despre ce a vorbit. Mă întreb de ce nu o fi spus nimic de pe 19 martie până astăzi.

O dată reintegrarea în muncă, unde contează doar bunul simț, lucru pe care dumnealui nu l-a făcut, nu l-a obstrucționat nimeni și al doilea lucru este despre sumele de bani pe care el nu i-a dat când nu a fost la muncă. Probabil a auzit că sunt bani acum la Dinamo și a spus că revine.

ADVERTISEMENT

Trebuie să revină la muncă, la baza hotărârii a stat faptul că nu s-a făcut procedura de terminare a contractului, dumnealui spune că a desfășurat activități pentru Dinamo, acum să vedem ce spune și instanța de apel, dar pe dumnealui nu îl putea opri nimic să vină să muncească la Dinamo, dacă ar fi vrut să o facă”.

„De pe 19 martie până în prezent nu s-a întâmplat nimic la Dinamo. Directorul general, funcție pe care a avut-o, e lipsită de conținut în această perioadă, așteptăm să vedem dacă se prezintă și domnul Șerdean la muncă, nu am apucat să vorbesc nici cu domnul Vlad Iacob.

ADVERTISEMENT

E o mare prostie, pentru că aceste relații financiare au fost verificate de către organele fiscale și nu s-a găsit niciun fel de neregulă. Acolo e o falsă discuție și până la urmă dacă cineva face ceva necurat cu banii, răspunde în fața legii.

E un lucru care s-a întâmplat înaintea intrării în insolvență, domnul Șerdean cheltuia banii veniți de la DDB, cine ar vrea să-i dea banii pe mână unui om în care nu are încredere, de aceea s-a încercat și îndepărtarea lui de la club”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Oricine atacă clubul, nu e un prieten al lui Dinamo!”

„Investitorii care stau la ușă și așteaptă să vină la Dinamo vă dați seama că nu sunt reali. Nici nu poate dumnealui să aibă controlul, ținând cont că administratorul special conduce clubul în perioada de insolvență.

Dacă avea un investitor îl putea aduce oricând la masa discuțiilor cu administratorul special și cu administratorul judiciar. Trebuie să fie voința tuturor, nu doar a unei persoane.

Miza este să se găsească un investitor pentru Dinamo, nu cred că e problema în apariția sau nu a domnului Șerdean.

Trebuie plătit, asta e problema, nu că trebuie pus înapoi în funcție. Cine să dea banii, oamenii care au plătit până acum sumele la Dinamo?

Oricine atacă Dinamo nu este un prieten al lui Dinamo. Nu vorbim despre Rednic aici. Dinamoviștii care vin să ia bani de la Dinamo sunt dinamoviști adevărați…”, a continuat Răzvan Zăvăleanu.

„Dinamo strânge bani de ici de colo și acum vine domnul Șerdean care vrea să ia banii și care atacă planul de reorganizare al clubului. A fost surprinzător rezultatul dosarului de fond și urmează să vedem ce se va întâmpla la Curtea de Apel.

Deocamdată nu avem bani pentru un cantonament în afara pregătirii la baza de la Săftica, acum poate cu venirea domnului Șerdean să vină și cu o idee”, a mai spus administratorul judiciar al „câinilor”.

ADVERTISEMENT