Life

RCS RDS, lovitură totală pentru Vodafone și Orange. Ce trebuie să faci imediat ca să plătești doar 50% din factura de la Digi

RCS RDS, ofertă surpriză pentru toți abonații săi, peste Vodafone și Orange. Cum poți achita doar jumătate din factura Digi.
12.10.2023 | 16:08
RCS RDS lovitura totala pentru Vodafone si Orange Ce trebuie sa faci imediat ca sa platesti doar 50 din factura de la Digi
RCS RDS, ofertă surpriză pentru toți abonații săi, peste Vodafone și Orange. Cum poți achita doar jumătate din factura Digi. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

RCS RDS, lovitură totală pentru Vodafone și Orange. Ce trebuie să faci imediat ca să plătești doar 50% din factura de la Digi. Operatorul de telecomunicații de top în România vine cu o promoție care nu trebuie ratată!

RCS RDS, ofertă surpriză pentru toți abonații săi, peste Vodafone și Orange. Cum poți achita doar jumătate din factura Digi

RCS RDS are o ofertă surpriză pentru toți abonații săi și care este peste Vodafone și Orange. Cum poți achita doar jumătate din factura Digi pentru următoarele 6 luni. Mare atenție, promoția mai este valabilă foarte puțină vreme!

ADVERTISEMENT

Persoanele fizice care au deja un abonament la acest operator pot fi răsplătite în săptămâna 9 – 15 octombrie 2023. Tot ce trebuie să facă este să beneficieze de oferta specială care aduce o reducere a abonamentului în primele 6 luni consecutive.

Mai exact, pentru a plăti mai puțin trebuie să adauge un nou serviciu, o extraopțiune TV sau să efectueze un upgrade. Prețul pachetului Nelimitat poate ajunge la 2,5 euro/lună în primele 6 luni pentru date mobile.

ADVERTISEMENT

De asemenea, această ofertă mai include minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI, dar și 3.000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE.

Pe de altă parte, clienții actuali ai companiei RCD RDS care aleg serviciul de internet fix Fiberlink 500 Mbps vor achita lunar doar 15 lei (TVA inclus), respectiv 20 lei (TVA inclus) pentru Fiberlink 1000 Mbps.

ADVERTISEMENT

RCS RDS, ofertă specială de toamnă

Grupul RCS RDS mai anunță că oferta specială pentru această toamnă depinde foarte mult și de configurația pachetului ales de televiziune digitală și analogică. Asta înseamnă că timp de 6 luni utilizatorii pot beneficia de aceeași promoție.

Concret, tarifele lunare reduse vor fi cuprinse între 13 lei și 15 lei (TVA inclus). În altă ordine de idei, celebrul operator de telecomunicații de top mai anunță că această promoție este disponibilă numai online.

ADVERTISEMENT

Campania DIGI Days se adresează utilizatorilor care dețin minimum un serviciu instalat și doresc să adauge unul sau mai multe servicii noi din portofoliul companiei, să treacă la un pachet superior sau să activeze o extraopțiune.

Mai mult decât atât, reducerea se acordă numai pentru serviciile și extraopțiunile TV suplimentate în această perioadă, nu și celor activate anterior campaniei. În plus, este valabilă doar pentru contractele încheiate pe o durată de un an.

ADVERTISEMENT
Tags: