Life

Reacția Andrei la momentul celor de la X-treme Brothers, în semifinala Românii au talent. Pavel Bartoș: „Nici n-a venit Măruță azi”

Andra a fost și de această dată impresionată de băieții de la X-treme Brothers. Trupa de acrobați a făcut show în cea de-a doua semifinală Românii au talent.
20.05.2022 | 22:06
Reactia Andrei la momentul celor de la Xtreme Brothers in semifinala Romanii au talent Pavel Bartos Nici na venit Maruta azi
Cum a reacționat Andra la momentul celor de la X-treme Brothers. Foto: capturi Pro TV/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Trupa de acrobați X-treme Brothers a revenit la Românii au talent, în cea de-a doua semifinală. În etapa preselecțiilor, Andra a fost cucerită de forma fizică a celor trei băieți. Și de această dată, soția lui Cătălin Măruță a fost impresionată, fapt remarcat și de colegii săi.

X-Treme Brothers, în semifinala Românii au talent. Cum a reacționat Andra

Momentul din preselecții al celor de la X-treme Brothers, i-a lăsat cu gura căscată pe jurați, ceea ce i-a adus în semifinala Românii au talent. 

ADVERTISEMENT

Cei trei acrobați nu excelează doar din punct de vedere sportiv, ci și al fizicului. Astfel că, Andra, fiind singura femeie din juriul emisiunii, este adesea ținta glumelor.

În ediția live, difuzată pe Pro TV vineri, 20 mai 2022,  X-treme Brothers au urcat pe scena show-ului de talente fără tricou, îmbrăcați în salopete de lucru albastre.

ADVERTISEMENT

Și pentru că Andra a purtat, de asemenea, o rochie de aceeași culoare, Pavel Bartoș i-a cerut să vorbească prima. Prezentatorul a glumit și a spus că, în lipsa lui Cătălin Măruță, artista s-a asortat intenționat cu cei trei concurenți.

„Andra, pentru că albastru la albastru trage. Plus că nici n-a venit Măruță astăzi, să te lase…”,  a spus Pavel Bartoș.

ADVERTISEMENT

În replică, Andra a amintit ca data trecută când s-au întâlnit, ea s-a declarat sora lor. De altfel, jurata Românii au talent le-a mărturisit că sunt „extrem de buni”.

„Păi n-am zis eu în preselecții că sunt sora lor? V-ați ales numele foarte bine, extrem de bine, pentru că sunteți extrem de buni.

ADVERTISEMENT

Lăsând glumele la o parte, eu am văzut reacția băieților. Noi, ca femei, ne uităm la toate aspectele, dar ei ca băieți s-au uitat la cele tehnice”, a reacționat Andra.

ADVERTISEMENT
Tags: