Sport

Reacția lui Bayern Munchen după refuzul lui Radu Drăgușin. “Erau convinși că se face mutarea”

Potrivit unui jurnalist celebru din Germania, reacția șefilor de la Bayern Munchen a fost una surprinzătoare după refuzul lui Radu Drăgușin. Nemții credeau că se face mutarea.
11.01.2024 | 11:41
Reactia lui Bayern Munchen dupa refuzul lui Radu Dragusin Erau convinsi ca se face mutarea
Potrivit unui jurnalist celebru din Germania, reacția șefilor de la Bayern Munchen a fost una surprinzătoare după refuzul lui Radu Drăgușin. Nemții credeau că se face mutarea. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Urmează ca mutarea la Tottenham a fostului jucător de la Genoa să devină oficială, în urma verificării medicale care a fost un succes. Fundașul central al echipei naționale a avut parte de un moment care l-a pus pe gânduri, atunci când a avut de ales între Premier League și Bundesliga. Șefii de la Bayern Munchen s-au arătat surprinși după refuzul lui Radu Drăgușin.

Reacția lui Bayern Munchen după refuzul lui Radu Drăgușin

Reacția șefilor de la Bayern Munchen după refuzul lui Radu Drăgușin a fost una surprinzătoare. Christian Falk, reporter-șef la Bild-Munchen, a dezvăluit pentru GSP.ro că bavarezii se așteptau la un răspuns pozitiv din partea fundașului român. Deoarece Radu și-ar fi arătat dorința de a juca pentru cea mai titrată formație din Bundesliga.

ADVERTISEMENT

“Au fost foarte surprinși că Radu Drăgușin i-a refuzat după discuțiile foarte pozitive, în care Drăgușin a vorbit despre cât de mult și-ar dori să se transfere la Bayern.

Conducătorii erau ferm convinși că el va confirma mutarea. Clubului și antrenorului le-ar fi plăcut să lucreze cu el, a declarat Christian Falk, jurnalistul care se ocupă de tot ce înseamnă Bayern Munchen, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Greșeala campioanei din Bundesliga și motivul pentru care nu l-au luat pe Drăgușin

Christian Falk a vorbit și despre greșeala campioanei din Bundesliga. Dar și despre motivul real pentru care Bayern Munchen nu l-a achiziționat pe Radu Drăgușin. Se pare că bavarezii aveau alte planuri. Ronald Araujo a fost fundașul principal pe care voiau să îl transfere. Iar pe listă, înaintea lui Drăgușin, formația din Bundesliga mai avea alte 3 nume.

Se pare că cea mai titrată echipă din Germania s-a mișcat puțin cam greu în ceea ce privește abordarea fundașului român. Acesta fiind și motivul ratării transferului. Pe lângă acest lucru, există și o conexiune între Tottenham, Radu și Juventus. Fabio Paratic a fost oficial la Juve și acum este actualul consultant al londonezilor. Italianul este considerat unul dintre cei care au facilitat mutarea românului la formația din Premier League.

ADVERTISEMENT

“Ținta principală a lui FC Bayern este Ronald Araujo. Din moment ce jucătorul este puțin probabil să fie disponibil în iarnă, clubul a sondat mai multe variante, Danso, Dier, Mukiele și Drăgușin.

În cazul lui Drăgușin, Munchenul a acționat pur și simplu prea târziu, Tottenham era deja mult mai departe cu negocierile. Și faptul că directorul sportiv al lui Tottenham este italian a fost cu siguranță un avantaj în discuțiile cu Genoa”, a mai spus reporterul-șef de la Bild-Munchen, pentru GSP.ro.

ADVERTISEMENT
  • 30 de milioane de euro este suma de transfer pentru Radu Drăgușin la Tottenham, cu tot cu bonusuri
  • 21 de ani este vârsta fundașului din naționala României
ADVERTISEMENT