Life
notix pixel id

Reacția lui Gabi Bădălău după scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu: „Nu vreau să fac un circ”

Gabi Bădălău a reacționat după scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu.
19.10.2021 | 09:29
Reacția lui Gabi Bădălău după scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu: „Nu vreau să fac un circ”
Reacția lui Gabi Bădălău după scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu: „Nu vreau să fac un circ” Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au început un scandal uriaș în mediul online, iar Gabi Bădălău a reacționat. Afaceristul a explicat situația printr-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii prezentate de Dan Capatos.

Gabi Bădălău a ținut să precizeze că nu Bianca Drăgușanu este cea care a fost implicată în divorțul dintre el și Claudia Pătrășcanu.

Fosta parteneră de viață a lui Gabi Bădălău este implicată într-un mare scandal cu Bianca Drăgușanu. Cele două vedete și-au transmis cuvinte acide în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Gabi Bădălău după scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău a avut o primă reacție după ce scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu a luat amploare. Cele două femei au spus vorbe grele una despre cealaltă. Omul de afaceri a ținut să intervină în conflict.

Fiul politicianului Niculae Bădălău și-a dorit să pună capăt speculațiilor. Acesta i-a mulțumit Claudiei Pătrășcanu că vrea să aibă o relație civilizată cu el, după doi ani de scandal.

ADVERTISEMENT

În plus, acesta a negat zvonurile cum că Bianca Drăgușanu i-ar fi luat telefonul și ar fi jignit-o pe Claudia Pătrășcanu cu numele lui.

Gabi Bădălău a mai precizat că a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu la un an și jumătate de când el și fosta parteneră de viață s-au separat, astfel că blondina nu are cum să fie cauza divorțului.

ADVERTISEMENT

„Din intervenția mea nu vreau sa fac un circ. Vreau sa-i mulțumesc Claudiei pentru ca după doi ani si ceva și a dat seama ca trebuie sa facem lucruri frumoase pentru copiii noștri.

Nu Bianca ne-a despărțit, eu am cunoscut-o după un an și jumătate. Nimeni nu și a permis sa îmi ia telefonul și sa scrie de pe el, deci mesajul trimis este trimis de mine.

ADVERTISEMENT

Iar relația pe care o am cu Bianca Drăgușanu mă privește doar pe mine”, a transmis Gabi Bădălău la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu, despre scandalul cu actuala iubită a lui Gabi Bădălău

După ce Bianca Drăgușanu a postat un mesaj acid la adresa Claudiei Pătrășcanu, aceasta din urmă a intervenit pentru a lămuri lucrurile.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a precizat că nu caută scandal cu nimeni. Bruneta ar vrea ca Bianca Drăgușanu să nu mai facă declarații despre familia ei.

„Nu caut un scandal. Eu niciodată nu mi-am permis să jignesc o femeie, așa cum și-a permis acest om. Nu vreau să jignesc, eu nu caut scandal cu nimeni.

Nu mă interesează nici viața lui Gabi pentru că în toată ecuația asta, eu am băgat divorț de Gabi”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Artista a negat zvonurile cum că ar avea o relație cu un bărbat însurat, așa cum a menționat Bianca Drăgușanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri