Sport

Reacția lui Gheorghe Mustață după ce a aflat că dinamovistul Liviu Ciobotariu vine la FCSB: „Nu știu dacă a înjurat vreodată Steaua”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB. a vorbit despre venirea lui Liviu Ciobotariu la FCSB și demisia lui Nicolae Dică.
02.11.2022 | 11:35
Reactia lui Gheorghe Mustata dupa ce a aflat ca dinamovistul Liviu Ciobotariu vine la FCSB Nu stiu daca a injurat vreodata Steaua
Liviu Ciobotariu a jucat 3 sezoane la Dinamo. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a vorbit despre plecarea lui Nicolae Dică și venirea lui Liviu Ciobotariu, anunțată de FANATIK.

Gheorghe Mustață cere un antrenor cu experiență la FCSB: „Cu un pic de respect”

Liderul Peluzei Nord a intervenit în direct la ProArena și speră că Gigi Becali va numi un antrenor cu experiență: „Nu știu dacă e vorba de dorință. Trebuie un antrenor cu experiență la echipă, cu un pic de respect”.

ADVERTISEMENT

Mustață a trimis „săgeți” și către jucătorii FCSB, mai ales către Joyskim Dawa, care a avut un conflict cu Nicolae Dică: „Trebuie cineva care să impună respect, în cazul în care mai comentăm și gesticulăm din mâini și noi nu jucăm nimic”.

Nicolae Dică a avut parte de toată susținerea suporterilor, iar Gheorghe Mustață i-a transmis un mesaj: „Noi ne-am bucurat de Dică și îi mulțumim pentru faptul că a calificat echipa în Conference League. E un jucător important al echipei”.

ADVERTISEMENT

Galeria FCSB-ului nu are nimic cu dinamovistul Ciobotariu: „Nu știu dacă a înjurat vreodată”

Dacă suporterii s-au opus vehement venirii lui Marius Șumudică la FCSB, Gheorghe Mustață spune că Liviu Ciobotariu nu va fi întâmpinat cu ostilitate: „Nu știu dacă Ciobotariu a înjurat vreodată Steaua. Aici a fost problema la foștii jucători de la Dinamo și Rapid. Nu au avut respect.

Noi de ce nu îl vrem pe Șumudică? Pentru înjurăturile pe care le-a adus la adresa echipei. Nu vreau să zic nimic, dar nu avea ce să rezolve cu noi. Eram prea revoltați. 

ADVERTISEMENT

Nu suntem contra lui Ciobotariu. Dar trebuie să vină cineva care să fie jupân în vestiar, cum era nea Piți. Cu Stoichiță era fiecare de capul lui, dar aveau jucătorii valoare. Deci trebuie cineva care să fie respectat”.

Gheorghe Mustață, mesaj pentru rivali înainte de derby-ul cu Rapid: „Noi vom încerca ceva”

Liderul Peluzei Nord a explicat că le pregătesc câteva surprize rapidiștilor la meciul de pe Arena Națională: „Noi vom încerca ceva și dacă nu merge, ne vom conforma legii: 5%. Pe noi ne-au păcălit că ne dau toată peluza. Nu vor avea nici ei acum. Ei cu treaba lor, noi cu a noastră și vom vedea ce va ieși.

ADVERTISEMENT

Din punctul nostru de vedere va fi un spectacol frumos în tribune și sperăm că echipa noastră își va da seama că joacă cu o rivală. E păcat de spectacolul din tribune și trebuie să pună osul la treabă”.

Mustață a continuat și conflictul cu CSA Steaua și le-a răspuns celor care îl acuză că ia bani de la Gigi Becali: „Voi sunteți obligați să spuneți că asta este Steaua. Noi am câștigat un proces acum și trebuie să ne pună la dispoziție actele. A retrogradat vreodată această echipă?Toată lumea este împotriva lui Gigi! Dar o să zică lumea acum că mi-a dat sute de mii de euro”. 


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT