Sport

Reacția lui Mihai Stoica despre protestul suporterilor FCSB: „Absentismul ne-ar fi fost fatal!”

Mihai Stoica a reacționat după protestul suporterilor FCSB, spunând că absentismul ar fi fost fatal pentru vicecampioana României.
14.11.2023 | 13:50
Reactia lui Mihai Stoica despre protestul suporterilor FCSB Absentismul near fi fost fatal
Reacția lui Mihai Stoica despre protestul suporterilor FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al „roș-albaștrilor” consideră că este un protest normal al fanilor, despre care a spus că au fost extrem de dezamăgiți după înfrângerea suferită cu Rapid pe teren propriu, scor 1-2.

Reacția lui Mihai Stoica despre protestul suporterilor FCSB

Mihai Stoica a reacționat după protestul suporterilor FCSB în timpul meciului cu FC U Craiova, scor 2-1, recunoscând că îi înțelege perfect pe aceștia și că le mulțumește că nu au abandonat echipa.

ADVERTISEMENT

Suporterii de la Peluza Nord nu au intrat în stadion în primele 15 minute ale meciului cu FC U Craiova, pentru a arăta că sunt dezamăgiți de ultimele prestații ale jucătorilor.

După un sfert de oră, fanii au intrat pe stadion și au continuat să-și încurajeze echipa: „Protestul suporterilor e normal. Au fost dezamăgiți la meciul cu Rapid, am avut atitudine, dar greșelile alea au fost mari.

ADVERTISEMENT

Au dreptate și ei, pentru că ei chiar vin alături de noi peste tot pe unde jucăm. Poți să spui că suntem pe primul loc, dar înfrângerea cu Rapid doare!”.

„Sunt de acord, e un comportament logic să nu încurajezi echipa un sfert de oră și să o încurajezi restul de 80 de minute. Absentismul ar fi fost fatal pentru noi”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să intrăm în minutul 10, dar s-a dat gol!”

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre protestul galeriei, recunoscând că și-a dorit ca fanii să stea doar 10 minute în afara peluzei, nu 15:

„A fost un protest pașnic, e ceva normal să simtă că noi nu suntem alături de ei și să se dăruiască pe teren. Am vrut să intrăm în minutul 10, dar s-a dat gol și se înțelegea că a dat gol și intrăm în peluză. Am zis să stăm până în minutul 15.

ADVERTISEMENT

Timp de 10 minute nu ați mai încurajat echipa? Ce s-a întâmplat, a fost tăcere? Propunerea mea e să nu mai veniți câteva meciuri, să intrați în minutul 15”.

„Tăcere totală, să simtă și ei ce înseamnă să nu ai suporteri în spate. Să ai 40.000 și să nu joci, sau să nu ai și să joci. Cred că și-au dat și ei seama ce înseamnă să ai suporterii alături de tine.

Ei trebuie să aducă înapoi oamenii la stadion. Este o dezamăgire totală de la meciul cu Rapid, s-a văzut și ieri, era stadionul plin dacă băteai Rapidul. N-ai bătut, te uiți în tribune. Sub 10.000, primul meci în care jucăm sub 10.000 de oameni”, a mai spus Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.85 este cota pentru ”2” la meciul Dinamo - FCSB