ADVERTISEMENT
Life

Reacția Mirelei Vaida după ce Viorel a anunțat că Vulpița este însărcinată. “O vrem înapoi…”

Autor: Andreea Stanaringa | 09.10.2020 | 16:10
Reacția Mirelei Vaida după ce Viorel a anunțat că Vulpița este însărcinată.
Cum a fost fotografiată fiica Mirelei Vaida. Prezentatoarea de la Acces Direct se mândrește cu Carla. Sursa foto: Instagram

Ziua de joi a fost o adevărată surpriză pentru cei de la Antena 1, mai ales pentru emisiunea “Acces Direct”. Viorel Stegaru a anunțat că soția lui este însărcinată pentru a doua oară!

ADVERTISEMENT

Acest anunț este un motiv de fericire nu doar pentru soții Stegaru, ci și pentru postul Antena 1, care a avut o audiență destul de mare. Potrivit cancan.ro, postul TV a depășit PRO TV, Kanald D, România TV și Antena 3.

Mirela Vaida a postat recent pe contul ei de Instagram un story ce atestă recordul de la Antena 1. Iar rezultatul este chiar vestea bună din familia Stegaru, pe care Viorel a anunțat-o telefonic.

Reacția Mirelei Vaida după ce Viorel a anunțat că Vulpița este însărcinată

Mirela Vaida a fost foarte încântată că familia soților Stegaru se va înmulți cu încă un membru. Însă toți cei din emisiunea “Acces Direct” și de la întregul post TV au motive de bucurie, pentru că Antena 1 a fost pe primul loc la audiență.

ADVERTISEMENT

Viorel a făcut marele anunț prin telefon, în timpul emisiunii, iar acesta ar fi fost cel mai urmărit moment. Veronica “Vulpița” Stegaru este însărcinată a doua oară, iar sarcina are o lună și jumătate.

Mai mult, cei doi s-au hotărât deja asupra numelui: Radu, în cazul în care e băiat, și Doinița Mirela, dacă este fată.

Mirela Vaida a postat un story pe contul de Instagram în care le mulțumește telespectatorilor pentru audiența de top.

ADVERTISEMENT
Mirela Vaida, reacție după ce Viorel Stegaru a anunțat sarcina soției
Mirela Vaida, reacție după ce Viorel Stegaru a anunțat sarcina soției. Sursa foto: Instagram

Telespectatorii vor să-i vadă din nou pe Vulpița ș Viorel la “Acces Direct” și postează aproape zilnic comentarii la fotografiile Mirelei Vaida.

“O vrem înapoi pe Veronica”, “Sunteți minunată, dar nu mai vizionez accesul fără Vero, de ce este abandonată? Așa vor cei ce trag sforile tv ului, foarte trist, ce a ajuns televiziunea? Era mult mai bine înainte”, sunt doar două dintre sutele de comentarii.

ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel au început să apară pe sticlă încă din ianuarie și le-au arătat fanilor emisiunii cum se desfășoară viața lor de zi cu zi.

De asemenea, s-au lansat și în muzică, având colaborări cu alți artiști, precum Rafaelo și Axinte. Piesele lor au strâns deja milioane de vizualizări pe YouTube.

ADVERTISEMENT

După nouă luni de celebritate, soții Stegaru s-au întors acasă în Blăgești, acolo unde se află fetița lor de 3 ani și restul familiei. Cei doi s-au bucurat de atenția telespectatorilor, însă au simțit nevoia să-și reia viețile de dinainte.

Deși s-a speculat că Veronica și-ar fi înșelat soțul, se pare că acesta a trecut cu vederea presupusul incident și s-a bucurat că va fi tată din nou.

Mirela Vaida a fost criticată dur pentru că i-a promovat pe soții Stegaru, deși foarte mulți români i-au urmărit la TV.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!