Life

Reacția neprețuită a lui Mircea Badea privind livrarea de tancuri în Ucraina: “Nu fac mişto”

Mircea Badea a vorbit despre livrarea de tancuri din Ucraina, dar și despre bucuria pe care au manifestat-o oficialii de la Kiev. Declarația sa a fost una savuroasă.
26.01.2023 | 23:02
Reactia nepretuita a lui Mircea Badea privind livrarea de tancuri in Ucraina Nu fac misto
ADVERTISEMENT

Mircea Badea este unul dintre realizatorii tv care știe să spună lucrurilor pe nume. Tratează diferite subiecte și are nenumărate puncte de vedere.

Mircea Badea, ”mai fericit decât Radu Tudor”

Recent spre exemplu, Mircea Badea a vorbit despre Forumul de la Davos, dar și despre cea mai mare amenințare din lume.

ADVERTISEMENT

Acum însă, realizatorul tv a avut un alt subiect interesant și anume livrarea tancurilor spre Ucraina, pe care l-a tratat într-un mod inedit.

După cum știm prea bine, Ucraina urmează să primească tancuri pentru a face față ofensivei venite din partea Rusiei. În stilul său caracteristic, Mircea Badea a dezvăluit că este extrem de ”fericit” de această mișcare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a avertizat încă dinainte de a face dezvăluirile că nu este nimic fals și că este cât se poate de sincer.

În același timp, realizatorul tv a mai subliniat faptul că tensiunea de pe Planetă a atins cote maxime și că era nevoie de o astfel de decizie.

ADVERTISEMENT

“Cu absolut toată sinceritatea, vă jur nu fac, doamne ferește, niciun mișto, că nu e nici cazul și chiar nu fac. Asta pentru că în foarte multe afirmații pe care le fac, și eu le fac sincer, adică din sufletul meu ăsta cu 4 camere, alea 3 și 2 ventricule.

Sunt cel mai fericit om din lume. Deci sunt mai fericit decât Radu Tudor, că primesc ucrainienii tancuri. (…) Mi-am dorit foarte mult să se întâmple asta, pentru că atât de multă tensiune se crease pe Planetă”, a spus Mircea Badea, la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Ce spune Mircea Badea despre tancurile care ajung în Ucraina

Mai apoi, Mircea Badea a amintit de momentul în care Joe Biden a anunțat că Statele Unite vor oferi Ucrainei 31 de tancuri Abrams și totodată a spus și că a existat o ”tensiunile la nivel internațional pe bază de tancuri”.

Deși în general, realizatorul tv a cam ocolit toate subiectele referitoare la războiul din Ucraina, de această dată, Mircea Badea a decis să intervină într-o mică măsură.

Finalul declarației sale însă a fost unul de-a dreptul savuros.

”Bine că s-a rezolvat această tensiune în interiorul lumii civilizate și bine că s-a luat această decizie, să se dea tancuri. (…). Din multe lucruri pe care le spun nu se înțelege nimic. De multe ori nici eu nu înțeleg nimic”, a mai adăugat Mircea Badea în emisiunea În gura presei de la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT