Sport

Reacția presei din Spania după eliminarea Barcelonei din Champions League! Istvan Kovacs nu a fost iertat: „Arbitraj suspect pentru una dintre favoritele UEFA”

Presa din Spania a reacționat vehement după eliminarea Barcelonei în sferturile UEFA Champions League. Ibericii l-au considerat principalul vinovat pe Istvan Kovacs.
17.04.2024 | 00:37
Reactia presei din Spania dupa eliminarea Barcelonei din Champions League Istvan Kovacs nu a fost iertat Arbitraj suspect pentru una dintre favoritele UEFA
Istvan Kovacs a fost pus la zid de presa din Spania după prestația din meciul Barcelona - PSG 1-4. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Barcelona nu a putut să repete performanța din meciul tur cu PSG din sferturile UEFA Champions League, când a câștigat cu 3-2 Catalanii au început în forță returul și au înscris în minutul 12. După ce Istvan Kovacs l-a eliminat pe Ronald Araujo, echipa lui Xavi s-a prăbușit și a primit 4 goluri consecutive.

Reacție presei din Spania după eliminarea Barcelonei din UEFA Champions League: „Coșmarul continuă”

Barcelona a ratat ocazia de a se califica în semifinalele UEFA Champions League. Catalanii au cedat împotriva lui PSG, scor 1-4, 4-6 la general. Deși au început mai bine meciul de pe Camp Nou și au deschis scorul prin Raphinha, ibericii au căzut total după eliminarea lui Ronald Araujo.

ADVERTISEMENT

Dembele, Vitinha și Mbappe, cu o „dublă”, l-au învins pe rând pe Ter Stegen. PSG s-a calificat în semifinale și o va înfrunta pe Borussia Dortmund. „Coșmarul din Liga Campionilor continuă”, a titrat Marca eliminarea Barcelonei de la „masa bogaților”.

Cotidianul spaniol AS a avut un mesaj sinistru pentru echipa lui Xavi. Antrenorul spaniol va pleca de la clubul blaugrana la finalul sezonului. „Barca se întoarce în mormânt”, au scris jurnaliștii spanioli.

ADVERTISEMENT

Mundo Deportivo, editorial dur după prestația lui Kovacs din Barcelona – PSG 1-4: „Un arbitraj suspect pentru una dintre favoritele UEFA”

Jurnalistul Joan Poqui, de la Mundo Deportivo, a avut un editorial dur la adresa UEFA, PSG și Istvan Kovacs după înfrângerea drastică a Barcelonei, scor 1-4, în returul din sferturile UEFA Champions League.

Ziaristul spaniol susține că arbitrajul lui Istvan Kovacs a fost unul suspect, în favoarea parizienilor. „Ar fi putut fi o noapte istorică pentru o echipă a Barcelonei în care nimeni nu a crezut în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

Barcelona a preluat conducerea, mărind avantajul la general la două goluri, după o combinație între Lamine Yamal și Raphinha. O decizie foarte riguroasă a arbitrului român, care l-a trimis pe Araujo la vestiare după un atac la Barcola, a resuscitat un PSG care a început în aceeași linie de impotență ca în meciul tur.

Arbitrul nu a dat penalty după faultul lui Vitinha asupra lui Gündogan, iar la finalul jocului a distribuit cartonașe galbene și roșii în stânga și în dreapta, aducând merite lui Al Khelaïfi, adevăratul șef al organizației europene.

ADVERTISEMENT

Echipa franceză, una dintre favoritele UEFA, impulsionată de un arbitraj suspect, a reacționat cu goluri ale lui Dembélé, Vitinha, Mbappé din penalty și din nou Mbappé”, se arată în editorialul de pe Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT