Life

Reacția prințului Charles după ce Meghan Markle l-a acuzat de rasism în ceea ce-l privește pe fiul ei

Prințul Charles a reacționat imediat după ce Meghan Markle l-a acuzat public de rasism. Vedeta a punctat în cadrul unui interviu comentariile făcute la adresa imaginii fiului ei, Archie.
29.11.2021 | 11:40
Reactia printului Charles dupa ce Meghan Markle la acuzat de rasism in ceea cel priveste pe fiul ei
ADVERTISEMENT

Meghan Markle, soția prințului Harry, a acuzat public familia regală britanică de rasism. Mai exact, cel asupra căruia sunt aduse aceste acuzații este prințul Charles, cel cu care ducesa de Sussex nu se află la primul conflict.

După ce soția prințului Harry a spus într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey că familia soțului ei au pus sub semnul întrebării înfățișarea copiilor lor, aducând astfel critici dure asupra lor, acum prințul Charles, cel vizat de toate acestea, a reacționat.

ADVERTISEMENT

Prințul Charles a reacționat după acuzațiile aduse de soția fiului său

Conform informațiilor ajunse în presa străină, discuțiile de rasism au pornit chiar de la prințul Charles, care și-a spus oful în fața soției sale.

Înainte ca Archie să vină pe lume, în timp ce luau masa, prințul Charles și soția sa au avut o discuție referitoare la cuplul care tocmai ce se logodea, prințul Harry și Meghan Markle.

ADVERTISEMENT

Se pare că tatăl mirelui s-a arătat de atunci preocupat de imaginea pe care o va avea Familia Regala Britanică după ce Meghan Markle li se va alătura, punând pe primul loc aspectul moștenitorilor. Lucru care se datorează faptului că fosta actriță este metisă, mama sa fiind afro-americană, iar tatăl ei caucazian.

”Mă întreb cum vor arăta copiii lor. Cum crezi că vor avea tenul?”, ar fi spus prințul Charles în fața soției sale, Camilla, în timp ce luau masa, informează skynews.com.

ADVERTISEMENT

În replică, Camilla, surprinsă de gândurile și vorbele partenerului, a reacționat imediat, fiind de partea ducilor de Sussex, la fel cum a făcut și Michelle Obama, care i-a luat apărarea lui Meghan.

”Ei bine, sunt sigură că vor fi absolut superbi”, a fost răspunsul Camillei, surprinsă de reacția soțului ei, conform presei internaționale.

ADVERTISEMENT

În urma acestor dezvăluiri făcute în presa de peste hotare, purtătorul de cuvânt al Casei Regale a făcut o singură remarcă pe acest subiect. El spune că ceea ce se vehiculează, referitor la rasismul de care ar da dovadă prințul Charles, nu este adevărat: ”Totul este ficțiune și subiectul nu merită alte comentarii”.

Meghan Markle, acuzații de rasism asupra familiei Casei Regale

Reacția prințului Charles vine după ce ducesa de Sussex a mărturisit public că fiului ei i-a fost negat titlul de prinț din cauza îngriorărilor care existau în rândul familiei regale legate de culoarea pielii lui Archie.

Deși ea a refuzat să facă publice numele celor care au dat startul unor astfel de discuții, conform zvonurilor apărute, prințul Charles a stat la baza acestei controverse.

”Ei nu au vrut ca el să fie prinț. Existau discuții despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii copilului atunci când se va naște”, spune Meghan Markle în interviu.

ADVERTISEMENT