Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacţie uluitoare a lui Balaj după ce a fost propus în locul lui Vassaras la CCA

Adrian Porumboiu l-a propus pe Cristi Balaj drept un posibil înlocuitor pentru Kyros Vassaras. Cum a comentat președintele CFR Cluj.
07.10.2023 | 14:52
Reactie uluitoare a lui Balaj dupa ce a fost propus in locul lui Vassaras la CCA
Cristi Balaj, reacție după ce a fost propus la șefia CCA. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a fost unul dintre oamenii propuși de Adrian Porumboiu care ar putea prelua șefia CCA în viitor. Președintele de la CFR Cluj a reacționat.

Cristi Balaj nu vrea să ajungă la conducerea CCA

Cristi Balaj spune că nu vrea să preia conducerea CCA deoarece nu ar putea să fie un Președinte credibil în urma implicării sale în administrația lui CFR Cluj, recunoscând că această echipă a avut de multe ori momente în care a fost avantajată.

ADVERTISEMENT

Doamne ferește. Îi mulțumesc, apreciez, dar doamne ferește pentru că… Chiar îi mulțumesc pentru ceea ce a zis. Ideea este că după ce ai activat la un club precum CFR este greu să mergi la CCA pentru că credibilitatea nu ar mai exista, greu ai mai reuși să lămurești opinia publică că tu ești imparțial față de toate echipele, atât timp cât tu ai activat la o echipă care a câștigat campionatul, care a fost acuzată că au fost greșeli în favoarea ei.

Au existat acele greșeli. Se compromite competiția din punct de vedere al credibilității, nu ar fi potrivit. Există persoane potrivite, există tineri care ar putea începe să fie implicați. Problema nu este doar la cei care conduc, sunt convins că cei de la CCA doresc să uniformizeze, să lămurească arbitri, să îi educe, se dorește asta.

ADVERTISEMENT

Eu zic că și arbitri vor să ia cele mai bune decizii în teren. Concluzia tristă este că nu au capacitatea. Când nu ai aluat de calitate este greu să ai un produs finit pe care să îl digeri cu plăcere”,a explicat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

Ce a spus Adrian Porumboiu la Fanatik SuperLiga

Adrian Porumboiu spusese anterior că vede doi oameni în conducerea CCA: Cristi Balaj și Alexandru Tudor. El spune că este însă greu ca cei doi să ajungă la conducerea CCA deoarece au implicații în cluburi din SuperLigă, FCSB și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

După opinia mea, doi foști arbitri pot fi potriviți pentru poziția respectivă: Alexandru Tudor și, chiar dacă am avut probleme cu el, Cristi Balaci. Asta în perioada în care nu erau angajați. Tudor e angajatul lui Dumnezeu acum, dar ca valoare și corectitudine, Tudor a fost un exemplu.

Hațegan mai are de arbitrat, nu cred că i se îndreaptă pașii către CCA. Dacă nu se duceau la cele două cluburi, erau cei mai indicați să preia CCA. S-a încheiat filmul cu ei doi. Balaj e președinte, dar pe Tudor nu-l văd, am auzit de el doar la slujbe. Chiar dacă a fost la Steaua (n.r. FCSB), vă spun sincer că nu ar greși ca și președinte al CCA și ar face meseria ca lumea. Cred foarte mult în corectitudinea lui.

ADVERTISEMENT

Nu am rezerve să în analizez ca arbitru fost compromis. Oricând ar putea să apeleze la el, nu ar ajuta pe nimeni cu nimic. A fost angajat o perioadă, când nu aveam echipă în prima ligă, la una din firmele mele. E de o corectitudine impecabilă, cu toate că mi-a luat un titlu”, a spus Adrian Porumboiu la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare de la ora 17:30 pe Facebook și Youtube.

Reacția lui Balaj, după ce Adrian Porumboiu l-a propus ca înlocuitor lui Kyros Vassaras

ADVERTISEMENT