Fotbal international

Reacție fabuloasă după scandalul provocat de Marius Șumudică: ”Trebuie să-și lege mâinile”

28.11.2020 | 17:08
Reactie fabuloasa dupa scandalul provocat de Marius Sumudica Trebuie sasi lege mainile
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Gazintep, Marius Șumudică, a făcut un scandal monstru în ultimele minute ale partidei cu Yeni Malatyaspor, iar primele reacții nu s-au lăsat așteptate.

Tehnicianul român a luat foc la golul de 2-2 încasat de echipa sa în minutul 90+5, acuzând o poziție de ofsaid.

ADVERTISEMENT

Șumudică a fost eliminat de arbitrul întâlnirii, dar antrenorul lui Gaziantep a continuat să țipe la centralul întâlnirii. În drumul spre vestiare, românul s-a răstit și la tehnicianul advers, reproșându-i ceva.

Scandalul făcut de Marius Șumudică a adus prima reacție genială

După scandalul provocat de Marius Șumudică care i-a adus eliminarea, reacțiile nu au întârziat să apară, iar primul care a vorbit despre ce s-a întâmplat a fost secundul său Gabriel Mărgărit, care a venit la interviurile de după meci.

ADVERTISEMENT

”Am fost echipa care a pierdut două puncte, chiar dacă am jucat în 10 oameni, în repriza a doua. Am arătat că știm să suferim, însă vreau să comentez și un alt aspect. Antrenorul nostru nu a spus absolut nimic. Este pedepsit pentru orice mișcare pe care o face”, a declarat secundul lui Șumudică, conform fanatik.com.tr.

”Antrenorul adversarilor a venit mereu spre banca noastră, dar nu a fost sancționat în niciun fel. Cred că antrenorul nostru trebuie să își lege mâinile și să stea pe margine până când va deveni cetățean turc, pentru că altfel nu are cum. La cel mai mic gest sau vorbă este pedepsit imediat”, a mai spus Mărgărit.

ADVERTISEMENT

Gaziantep a jucat în inferioritate numerică din startul reprizei secunde. Jucătorii Alin Toșca și Alexandru Maxim au fost titular la echipa lui Șumudică. Toșca a jucat tot meciul și a primit un cartonaș galben în minutul 52, iar Maxim a fost înlocuit în minutul 75.

Acesta a fost al 11-lea meci consecutiv fără înfrângere în toate competițiile pentru formația lui Marius Șumudică. Gaziantep este în acest moment pe locul patru în clasament, cu 15 puncte.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a mai fost în centrul unui scandal în Turcia la finalul partidei câștigate cu Beșiktaș Istanbul. Atunci, el a fost acuzat că a dus degetul la gură în semn de liniște, iar cu cealaltă mână a făcut semnul că zboară, aluzie la supranumele adversarilor ”Vulturii”. Tehnicianul a negat faptul că râs de sigla adversarilor.

ADVERTISEMENT