Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacție surpriză a lui Adrian Porumboiu la Fanatik SuperLiga. „Dacă mă întrebai acum câțiva ani dacă aș fi Răzvan Burleanu, te înjuram!”

Adrian Porumboiu a avut o reacție surpriză la FANATIK SUPERLIGA despre Răzvan Burleanu. Declarații inedite ale fostului patron din fotbalul românesc.
03.12.2023 | 14:25
Reactie surpriza a lui Adrian Porumboiu la Fanatik SuperLiga Daca ma intrebai acum cativa ani daca as fi Razvan Burleanu te injuram
Reacție genială a lui Adrian Porumboiu la adresa lui Răzvan Burleanu. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu și-a schimbat discursul la adresa lui Răzvan Burleanu după calificarea echipei naționale a României la Euro 2024. Fostul mare arbitru este sigur că naționala lui Edi Iordănescu va putea ieși din grupe la turneul final de anul viitor.

Reacția lui Adrian Porumboiu după ce România și-a aflat adversarii de la Euro 2024: „O grupă perfectă”

Adrian Porumboiu a lăudat din nou naționala României pentru calificarea la Euro 2024. Fostul patron de Liga 1 a vorbit și despre grupa în care „tricolorii” au fost repartizați și consideră că trupa lui Edi Iordănescu poate face pasul spre fazele eliminatorii.

ADVERTISEMENT

„A răsărit frumos echipa națională, trebuie să fie o mândrie pentru toți iubitorii fotbalului din România. Suntem la Euro, iar dacă cineva voia să-și aleagă vreo grupă, nu ar fi reușit să o aleagă așa de bine cum au ales-o cei care au tras la sorți. E o grupă perfectă.

Cu siguranță vom ieși din grupe. Pronosticurile mele au ieșit cam de fiecare dată. Acum spun sigur că ne calificăm, mai e timp suficient, mai e de lucru. E o grupă care îți dă speranțe nu numai din punct de vedere financiar, ci și pentru imaginea fotbalului românesc și imaginea României. E un lucru mai mult decât îmbucurător.

ADVERTISEMENT

Poate învață și ăștia care conduc România. Nu-mi cer scuze pentru cuvântul ‘ăștia’. Cei care au învățat, să se autodepășească. Sunt cei de pe la Consiliul Europei, dacă mai avem pe acolo oameni care să ne reprezinte, în Guvern, în conducerea țării. Lucrul cel mai frumos în România rămâne fotbalul”, a declarat Adrian Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Porumboiu, laude pentru Edi Iordănescu: „Va fi mai bun decât atât”

Adrian Porumboiu a avut încredere că Edi Iordănescu poate duce echipa la Euro 2024 încă din startul preliminariilor. Fost acționar la FC Vaslui, Porumboiu și-a menținut discursul pozitiv la adresa selecționerului.

ADVERTISEMENT

„Norocul îi caută pe oamenii deștepți, nu pe cei proști. Edi este un băiat deștept, un antrenor foarte bine pregătit. La noi este și zicala ‘prost să fii, noroc să ai’. Aici nu merge, nu se potrivește. Edi e un băiat deștept, pregătește foarte bine, antrenor de antrenor.

Tot timpul l-am lăudat și îl laud pentru că a fost la Vaslui în două rânduri. Mi-a demonstrat că este un antrenor mare și va fi un antrenor și mai bun decât este acum. Toți vor urmări cu atenție și emoție meciurile de la Euro 2024”, a mai spus Adrian Porumboiu.

ADVERTISEMENT

Reacție surpriză a lui Adrian Porumboiu la Fanatik SuperLiga. „Dacă mă întrebai acum câțiva ani dacă aș fi Răzvan Burleanu, te înjuram!”

Adrian Porumboiu a fost invitat să facă un exercițiu de imaginație și să spună dacă i-ar prelungi contractul lui Edi Iordănescu la naționala României, dacă ar fi președintele FRF. Înainte de a da un răspuns, Porumboiu a avut o reacție genială la adresa președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

„Dacă mă întrebai acum câțiva ani dacă aș fi Răzvan Burleanu, te înjuram. Acum Răzvan Burleanu merită toate aprecierile. Eu am vorbit cât se poate de urât la adresa lui, dar mi-am revizuit atitudinea. Naționala s-a calificat, e pe un trend mai mult decât bun. Chiar îl felicit. E la FIFA, la UEFA. 

Categoric că i-aș prelungi contractul de acum lui Edi Iordănescu, nu după Euro 2024. Revenind la Burleanu, vreau să îmi dați un meci în care a existat o eroare cât de mică a unei brigăzi de arbitri care ne-a arbitrat de când Burleanu e în Comisia UEFA, în Comitetul FIFA. Rămâne o protecție prin faptul că e numit acolo. 

Văd că țin cont de el și nu e la număr. E un lucru mai mult decât important și trebuie să fim obiectivi. Dacă rămânem ranchiunoși pe viață, nu putem să vedem ce avem în față la 3 centimetri. Burleanu are o poziție de președinte de Federație. Vă spune unul care nu a fost de acord, dar acum sunt de acord și îl apreciez pentru ce face ca președinte de Federație. Așa este normal. 

„Răzvan Burleanu trage România după el”

I-aș prelungi contractul lui Edi Iordănescu înainte de Euro. În afară de prelungirea lui, am o poziție bună schimbată în bine față de Răzvan Burleanu. Trebuie privit cu respect. Nu mai contează ce n-a făcut, ce a fost.

Contează că echipa este calificată și are o prestație bună ca președinte prin faptul că este în acele comisii. De-acolo pleacă legăturile, conexiunile cele mai importante. 

Trebuie să recunoaștem că omul a suportat toate injuriile, și-a văzut de treaba lui. Nu știu dacă am avut în istoria fotbalului nostru vreun român la nivelul Comitetului Executiv FIFA. Contează să fii acolo, un român trage după el România acolo”, au fost cuvintele lui Adrian Porumboiu.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. Emisiunea poate fi urmărită în premieră pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Reacție surpriză a lui Adrian Porumboiu la Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT