Sport

Reacții în direct despre decăderea Farului lui Gică Hagi: „Jucătorii au fluctuații de formă”

Farul lui Gică Hagi și-a pierdut mult din strălucire. Explicații pentru decăderea campioanei României după un sezon de vis.
15.12.2023 | 09:10
Reactii in direct despre decaderea Farului lui Gica Hagi Jucatorii au fluctuatii de forma
Gică Hagi și campioana României sunt abia pe locul 7 în SuperLiga după 19 etape. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Farul Constanța e pe locul șapte, în afara locurilor de play-off, iar Lucian Ionescu, Robert Niță și Daniel Chiriță au găsit explicațiile pentru forma slabă a echipei în cadrul emisiunii „Suflet de rapidist”.

Farul în picaj. Explicațiile lui Daniel Chiriță: „Am și eu academie. Copiii au fluctuații, scăderi”

Daniel Chiriță a vorbit la „Suflet de rapidist” despre decăderea campioanei: „Mă uit și eu la mine la academie. Am și eu echipă de liga a patra. Copiii au fluctuații, scăderi. Au momente când pot să spargă tot. Anul trecut ziceam că o să clacheze. De unde. Reveneau și tot băteau”.

ADVERTISEMENT

Fostul fundaș central nu uită cum echipa lui Gheorghe Hagi a reușit să cucerească titlul de campioană: „Ce a făcut cu FCSB? Au condus, dar au revenit și au bătut 3-2. Copiii sunt foarte talentați, dar la un moment dat…”.

Chiriță a vorbit și despre strategia „Regelui” care își pune mereu pe tarabă cea mai bună marfă: „La Hagi în secunda unu îl vinde. Dar problema e că nu poți să îi vinzi pe toți. Ca să reziste. Vin tot timpul din urmă. E un marketing pe care el l-a impus acolo. Cine explodează, imediat”.

ADVERTISEMENT

Farul, singura echipă din Constanța: „S-a cam săturat de atâția ani”

Daniel Chiriță se întreabă cum de niciun om de afaceri dintr-un județ bogat precum Constanța nu se implică la Farul: „Știi ce nu înțeleg eu? E singura echipă din Constanța. Nu cred că mai are la liga a treia. O singură echipă cu un oraș potent. El a făcut o investiție foarte mare. Își dă salariu 500 de euro”.

Dezvoltarea, administrarea și promovarea școlii sale de fotbal a devenit o povară pentru Hagi: „E foarte greu. Am și eu o academie la nivel mai mic, cu 400 și ceva de copii. E foarte greu de gestionat această treabă. Îți trebuie buget.

ADVERTISEMENT

Și eu cred că s-a cam săturat de atâția ani. Probabil că stă în stres foarte mare. L-am văzut pe margine și l-am urmărit. Eram în spatele lui. Eu cred că nu e așa ușor”. 

Robert Niță își scoate pălăria în fața lui Gică Hagi

Robert Niță face dezvăluiri despre sacrificiile pe care Hagi le-a făcut pentru Farul și academie: „Terenul pe care l-a cumpărat acum 20 și ceva de ani îl vinde clubului exact cu suma care a fost trecută în contractul de vânzare-cumpărare de la acea vreme. De ce? Pentru că el vrea să dea acțiuni într-un club sănătos. 

ADVERTISEMENT

Clubul este pe profit în ultimii 5-7 ani. Nu are un euro contract de împrumut la el. Bagă toți banii ca aport la capitalul social. Clubul ăla are academie, hotel, terenuri de antrenament, autocar… Tot ce e acolo nu aparține lui Gică Hagi, ci clubului. A dat totul. 

Adică el a luat cu 10 euro un câmp, un teren arabil unde pășteau oile. Face un club, creeează terenuri, birouri, stadion, tot și apoi vinde clubului cu prețul inițail pe un teren viral. Toate astea. Ce putea să facă mai mult Gică Hagi?”.

FANATIK SUPERLIGA și „Suflet de rapidist”, cele mai importante emisiuni sportive din România, se laudă cu un parteneriat puternic. Sponsorul principal al emisiunilor este SUPERBET, sponsor al SuperLigii. Show-ul moderat de Robert Niță și Lucian Ionescu este LIVE pe FANATIK.RO în fiecare marți, de la 13:30.

De ce Farul e în cădere? Dezvăluiri inedite

ADVERTISEMENT