Sport

Real Madrid a întocmit planul pentru transferul lui Kylian Mbappe. ”Galacticii” pun presiune pe francez

Real Madrid nu a renunțat niciodată la ideea de a-l transfera pe Kylian Mbappe, dar Florentino Perez este hotărât să schimbe tactica.
06.12.2023 | 17:28
Real Madrid a intocmit planul pentru transferul lui Kylian Mbappe Galacticii pun presiune pe francez
Real Madrid nu a renunțat niciodată la ideea de a-l transfera pe Kylian Mbappe, dar Florentino Perez este hotărât să schimbe tactica. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În vara trecută s-a scris enorm pe această temă și chiar s-au dat cifre privind mutarea jucătorului francez pe Santiago Bernabeu, însă, în cele din urmă, acesta a decis să-și prelungească înțelegerea cu PSG.

Kylian Mbappe a primit ultimatum pentru transferul la Real Madrid

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, nu a renunțat la visul de a-l transfera pe Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu, însă nu mai vrea să creeze o telenovelă în jurul acestuia de teamă să nu dea un nou rateu.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului As, șeful ”galacticilor” a pus la punct un plan de 15 zile prin care să realizeze aducerea vicecampionului mondial în capitala Spaniei. Superstarul francez mai are contract cu PSG până în vară, iar de la 1 ianuarie 2024 poate negocia cu orice club.

Mai sunt doar 25 de zile până ce Real Madrid va putea să-l contacteze oficial pe Mbappe și speră ca jucătorul să nu își reînnoiască înțelegea cu Parisul până la finalul anului. Dacă totul va decurge conform planului, Florentino Perez va putea să-și pună în practică ideea.

ADVERTISEMENT

Mai exact, președintele ”galacticilor” intenționează să ia legătura cu Kylian Mbappe și anturajul său la 1 ianuarie 2024 pentru a-i face o propunere oficială. Schimbarea vine din faptul că spaniolii îi vor da un ultimatum de 15 zile fotbalistului pentru a da un răspuns.

Haaland, varianta de rezervă a ”galacticilor”

Aceste 15 zile sunt considerate mai mult decât suficiente de Real Madrid pentru ca starul francez să ia o hotărâre definitivă. Este clar că Florentino Perez nu mai acceptă sub nicio formă acorduri verbale sau cuvinte frumoase sub care se ascund tot felul de amânări.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Kylian Mbappe nu va oferi un răspuns clar în termen de 15 zile, Real Madrid va considera închisă această pistă și își va îndrepta atenția către un alt mare atacant. Este vorba de norvegianul Erling Haaland de la Manchester City.

Acesta ar fi tentat să joace pe Santiago Bernabeu alături de prietenul său Jude Bellingham, fostul său coleg de la Borussia Dortmund. În afara faptului că este încântat de cultura spaniolă, Haaland are o casă în Marbella și evadează acolo de fiecare dată când Pep Guardiola îi dă câteva zile libere.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii noiembrie, conducerea clubului Real Madrid a dat un comunicat de presă în care a negat vehement faptul că ar fi început negocierile pentru aducerea lui Kylian Mbappe, dar se pare că a fost doar o înștiințare laconică menită să liniștească apele.

ADVERTISEMENT