Sport

Real Madrid – FC Barcelona 0-1, în semifinala tur a Cupei Spaniei. Barcelona, victorie pe Bernabeu în fața unui Real fără șut pe poartă!

Autogolul lui Militao a fost decisiv în semifinala tur din Cupa Spaniei între Real Madrid și FC Barcelona, catalanii impunându-se cu 1-0.
02.03.2023 | 23:49
Real Madrid  FC Barcelona 01 in semifinala tur a Cupei Spaniei Barcelona victorie pe Bernabeu in fata unui Real fara sut pe poarta
Barcelona a deschis scorul pe Bernabeu prin autogolul lui Militao.
ADVERTISEMENT
02-03-2023
19:04

Real Madrid - FC Barcelona 0-1 (Militao 27- autogol)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.90+7: Final de meci.

Min.90: Rodrygo șutează puternic din afara careului, dar mingea trece pe lângă.

Min.77: Fază confuză în careul Barcelonei, jucătorii lui Real cer penalty pentru un henț la Ferran Torres, dar verificarea VAR nu le dă dreptate.

Min.72: Kessie șutează din interiorul careului, Courtois este bătut, dar mingea îl lovește pe Ansu Fati și trece pe lângă poartă.

Min.69: Raphinha este deschis pe aripa stângă, centrează prin spatele defensivei adverse, dar Ferran Torres nu ajunge la balon.

Min.61: Raphinha scapă către poartă, dar este singur și este blocat de defensiva Realului.

Min.49: Valverde centrează în careu, Vinicius este blocat de Raphinha și mingea iese în corner.

Min.46: Startul reprizei secunde.

Min.47+3: Final de primă repriză.

Min.43: Valverde încearcă să-l surprindă pe ter Stegen de la marginea careului, dar portarul oaspeților prinde.

Min.31: Vinicius șutează din unghi, dar ter Stegen reține.

Min.27: GOOOL Barcelona. Eroare în defensiva gazdelor, mingea ajunge la Kessie, la limita ofsaidului, acesta împinge mingea spre poartă, Courtois încearcă să respingă, și din Militao balonul intră în poartă.

Min.15: Karim Benzema șutează puternic, dar mingea este respinsă în corner de Kounde.

Min.12: Karim Benzema trimite mingea în poartă, dar o face dintr-un ofsaid mare.

Min.10: Un start de meci în care nu am înregistrat șuturi cadrate.

Min.1: Start meci.

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Rüdiger, Nacho – Modric, Camavinga, Kroos – Valverde, Benzema (c), Vinicius. Rezerve: Lunin, L.Lopez – M.Asensio, Ceballos, M.Diaz, E.Hazard, Lucas, Odriozola, A. Rodriguez, Rodrygo, Tchouameni, J. Vallejo. Antrenor: Carlo Ancelotti.

FC Barcelona: Ter Stegen – Araujo, Koundé, Marcos Alonso, Balde – Busquets (c), de Jong, Kessié – Raphinha, Ferran Torres, Gavi. Rezerve: I. Pena, Tenas – Alarcon, J. Alba, Christensen, Ansu Fati, E. Garcia, Pedrola, S. Roberto, P.Torre. Antrenor: Xavi.

Meciul Real Madrid – FC Barcelona are loc joi, 2 martie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul semifinalei tur a Cupei Spaniei. Catalanii sunt lider detașat în fața „galacticilor”, campionii din sezonul trecut de La Liga, iar Carlo Ancelotti și echipa sa speră ca măcar în Cupă să poată fi mai bună decât eternul rival.

Unde se joacă meciul Real Madrid – FC Barcelona, în turul semifinalei Cupei Spaniei

Confruntarea Real Madrid – FC Barcelona se desfășoară joi, 2 martie, de la ora 22:00, pe stadionul „Santiago Bernabeu” din Madrid, casa celor de la Real, în manșa tur a semifinalei Cupei Spaniei. Este un nou episod din celebrul El Clasico, denumirea unuia dintre cele mai urmărite jocuri la nivel de planetă, cu peste 150 de țări care îl transmit în direct.

ADVERTISEMENT

Este inutil să vorbim despre faptul că toate cele 81.000 de locuri ale stadionului Santiago Bernabeu, arenă modernizatâ în 2022, vor fi ocupate până la ultimul de suporterii celor două mari rivale. Evident, cei mai mulți, adică 80 la sută, vor fi fanii Realului. De fiecare dată, El Clasico presupune suplimentarea serioasă a forțelor de ordine, rivalitatea supoeterilor de multe ori ducând la fapte grave.

Cine transmite la TV partida Real Madrid – FC Barcelona, turul semifinalei Cupei Spaniei

Partida Real Madrid – FC Barcelona se joacă joi, 2 martie, de la ora 22:00, pe stadionul Santiago Bernabeu din capitala Spaniei, în manșa tur a celei de-a doua semifinale a Cupei Spaniei. Ea va fi transmisă în direct și în exclusivitate numai pe canalul Digi Sport 1, O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Madrid, joi, 2 martie, vremea va fi în general frumoasă, cu cerul aproape tot timpul zilei senin, mici înnorări pe parcurs, dar fără pericol de ploaie. Care ploaie ar urma să vină de vineri până cel puțin lunea viitoare. Maxima zilei va fi de 13 grade, iar la ora 22:00 va scădea cam la jumătate. Arbitrul partidei va fi Jose Luis Munuera Montero, care va împlini în mai 39 de ani și care este la primul său El Clasico din carieră.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Real Madrid – FC Barcelona

Există probleme de lot în ambele echipe înainte de acest nou episod al interminabilului serial El Clasico. La Real Madrid, avem două probleme defensive, austriacul David Alaba în centru și francezul Ferlan Mendy pe banda stângă fiind out, înlocuiți cu Rudiger și Nacho.

ADVERTISEMENT

Mult mai serioase sunt problemele pentru Xavi Hernandez, antrenorul catalanilor. Care pe lângă accidentatul de serviciu, francezul Ousmane Dembele, va fi lipsit de două nume fundamentale, play-maker-ul Pedri la mijloc și omul cheie din atac, polonezul Robert Lewandowski. Posibil ca Feran Torres să fie vârful din acest meci.

Cote la pariuri la El Clasico Real Madrid – FC Barcelona

Absența celor doi grei din lotul catalanilor, Pedri și Lewandowski, a dus la scăderea serioasă a cotelor din punctul de vedere al caselor de pariuri în favoarea Realului. Echipa lui Carlo Ancelotti are 1,90 pentru a câștiga manșa tur a semifinalei, iar FC Barcelona a primit 4.20. Șansă dublă „1X” are cotă 1,25, iar șansă dublă „X2” cotă foarte mare, 1,80. Gol marcat Real Madrid 1,22 și gol Barcelona 1,50.

ADVERTISEMENT

Numai în acest sezon cele două echipei s-au ciocnit deja de două ori. În campionat Real s-a impus cu 3-1 pe Bernabeu la capătul uneia dintre cele mai bune evoluții. Catalanii s-au revanșat recent, în finala Supercupei Spaniei, la Al Riad, exact la același scor. Vor mai urma un meci în martie din campionat, pe Nou Camp, la început de aprilie returul semifinalei Cupei, tot la Barcelona.

ADVERTISEMENT