Sport

Real Madrid și FC Barcelona fac show în meciurile de pregătire. Karim Benzema și Ousmane Dembele, goluri de kinogramă. Video

Karim Benzema a marcat un gol superb în amicalul dintre Real Madrid și Club American. Spectacol a fost și în Barcelona - Juventus, acolo unde Ousmane Dembele a fost vioara întâi.
27.07.2022 | 10:05
Real Madrid si FC Barcelona fac show in meciurile de pregatire Karim Benzema si Ousmane Dembele goluri de kinograma Video
Real Madrid și FC Barcelona fac show în meciurile de pregătire. Karim Benzema și Ousmane Dembele, goluri de kinogramă. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Real Madrid și FC Barcelona se pregătesc peste Ocean pentru sezonul 2022-2023. Campioana Europei și-a revenit puțin după ce pierduse un amical „El Clasico”, scor 0-1, și a remizat la doi împotriva celor de la Club America.

Karim Benzema și Ousmane Dembele, staruri la Real Madrid și Barcelona, în amicalele din SUA

Meciul dintre „galactici” și mexicani s-a desfășurat la San Francisco, iar Karim Benzema a fost vedeta partidei. Cel mai bun marcator al ultimului sezon de UEFA Champions League a marcat un gol de excepție.

ADVERTISEMENT

Francezul i-a lăsat cu gura căscată pe americanii prezenți la meci. Candidat la Balonul de Aur 2022, Benzema l-a învins pe renumitul Guillermo Ochoa cu un gol care a restabilit egalitatea, după ce Henry Martin deblocase tabela.

Campioana Europei și a Spaniei a preluat apoi conducerea grație lui Eden Hazard. Belgianul a făcut 2-1 de la punctul cu var. Rezultatul final a fost stabilit de Alvaro Fidalgo, care a punctat tot din penalty.

ADVERTISEMENT

Super show în „derby-ul” Barcelona – Juventus

A fost nebunie și ploaie de goluri și în Dallas, acolo unde a avut loc meciul de verificare dintre FC Barcelona și Juventus. Reeditarea finalei UEFA Champions League din 2015 s-a terminat cu scorul de 2-2.

Ousmane Dembele, care tocmai și-a prelungit înțelegrea cu gruparea blaugrana, a marcat două goluri în doar șase minute pentru „extratereștrii”.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, la „Bătrâna Doamnă” a strălucit Moise Kean. Italian a redus din handicap și a stabilit rezultatul final, 2-2, reușind și el „doppietta”.

În „El Clasico” a fost nebunie

Cele două meciuri amicale disputate de Real Madrid și Barcelona au avut parte de mult mai multe goluri decât „El Clasico”, în care Raphinha a fost singurul care și-a trecut numele pe tabelă. Haosul a fost însă la ordinea zilei în Las Vegas.

ADVERTISEMENT

„Galacticii” și „extratereștrii” s-au contrat pe teren, după ce Vinicius, Jr. a fost faultat dur de Jordi Alba. Arbitrul i-a acordat cartonașul galben fundașului catalanilor, apoi spiritele s-au aprins total Vedetele celor două rivale din LaLiga au început să se împingă, formând un meleu chiar sub ochii „centralului”. Vinicius, Rudiger, Araujo și Busquets au fost cei mai recalcitranți fotbaliști.

Courtois a fost unul dintre cei care a încercat să aplaneze conflictul. Lucrurile nu au degenerat și niciuna dintre vedetele celor două formații nu a primit cartonaș din partea arbitrului.

ADVERTISEMENT