Sport

Europa League, etapa 6. Toate rezultatele și clasamentele. Lazio, Ludogorets, Braga între echipele care „cad” în Conference League

Vezi aici în format LIVE stream Real Sociedad - Man. United și Feyenoord - Lazio din etapa 6-a a grupelor Europa League, care se joacă joi, 3 noiembrie.
03.11.2022 | 22:01
Europa League etapa 6 Toate rezultatele si clasamentele Lazio Ludogorets Braga intre echipele care cad in Conference League
Real Sociedad - Man. United și Feyenoord - Lazio Live stream ora 19:45 în etapa 6 (ultima) din grupele Europa League. Programul complet al meciurilor de joi, 3 noiembrie. În tur bacii au învins pe Old Trafford cu 1-0. Foto: man. united twitter
ADVERTISEMENT
03-11-2022
22:15

Rezultatele meciurilor de la 22:00, echipele calificate în primăvara europeană și clasamentele finale în grupele A-D

GRUPA A

  • Arsenal – FC Zurich 1-0 (Tierney 17)
  • Bodo Glimt – PSV Eindhoven 1-2 (Zugelj 90+3 / Sampsted 36 – autogol, Bakayoko 52)

Grupa A EL

Arsenal s-a calificat în optimi, în timp ce PSV va juca în 16-imi cu o altă echipă clasată pe locul 2 în grupe. Bodo/Glimt merge în Conference League și va juca în 16-imi contra unei dintre formațiile care au terminat pe poziția secundă în grupele competiției amintite.

GRUPA B

  • Rennes – AEK Larnaca 1-1 (Abline 17 / Rafa Lopes 76)
  • Dinamo Kiev – Fenerbahce 0-2 (Guler 23, Arao 45+2)

Grupa B EL

Fenerbahce a câștigat grupa și merge în optimi. Fază pe care o vizează și Rennes, care trebuie însă se joace în 16-imi cu o altă echipă clasată pe locul secund într-o altă grupă. AEK Larnaca merge în Conference League și va juca în 16-imi cu o formație clasată pe locul 2 într-una dintre grupele acestei întreceri.

GRUPA C

  • Betis Sevilla – HJK Helsinki 3-0 (Ruibal 20, 41, Fekir 90+3)
  • AS Roma – Ludogoreț 3-1 (Lo.Pellegrini 56 – penalty, 65- penalty, Zaniolo 85 / Rick 42)

Grupa C EL

Betis s-a calificat în optimi, iar AS Roma va juca în 16-imi cu o echipă care a ocupat locul secund într-o altă grupă din Europa League. Ludogorets va juca în Conference League, în 16-imi, și va întâlni o formație care a încheiat a doua într-una dintre grupele întrecerii amintite.

GRUPA D 

  • Union Saint Gilloise – Union Berlin 0-1 (S.Michel 6)
  • Sporting Braga – Malmo 2-1 (Horta 36, Djalo 55 / Sedjiu 77)

Grupa D EL

Union Saint Gilloise merge în 8-imi, în timp ce Union Berlin va juca un baraj cu o formație clasată pe locul secund într-o altă grupă. Braga, ocupanta locului 3, va juca în play-off-ul pentru optimile din Conference League cu o echipă care s-a clasat pe locul secund în grupele competiției amintite.

03-11-2022
19:59

Rezultatele meciurilor de la 19:45, echipele calificate în primăvara europeană și clasamentele finale în grupele E-H

GRUPA E

  • Real Sociedad – Man. United 0-1 (Garnacho 17)
  • Sherif Tiraspol – Omonia Nicosia 1-0 (Akanbi 88)

Grupa E EL

Real Sociedad și-a păstrat prima poziție în grupă, pentru că a pierdut cu același scor, 0-1, cu care se impusese la Manchester. Spaniolii merg în optimi, în timp ce Ronaldo și Manchester United vor juca în 16-imi cu o altă echipă clasată pe locul 2 în grupe. Sheriff s-a impus cu Omonia și, de pe locul 3, va merge în Conference League, pentru a juca în 16-imi cu una dintre formațiile care au terminat pe locul 2 în această competiție.

GRUPA F

  • Feyenoord – Lazio 1-0 (Gimenez 64)
  • Midtjylland – Sturm Graz 2-0 (Dreyer 15, 72)

Grupa F EL

Rezultatele de astăzi au fost decisive pentru o grupă în care toate echipele au acumulat 8 puncte. Midtjylland s-a calificat în 8-imile Europa League, iar Feyenoord va juca barajul pentru optimi cu o altă formație care a terminat grupele pe locul 2. Lazio a terminat a treia și merge în Conference League, urmând să joace barajul pentru optimi cu o echipă care a terminat pe locul 2 într-o grupă din această competiție.

GRUPA G

  • Olympiakos Pireu – FC Nantes 0-2 (Mostafa Mohamed 79, Blas 90)
  • Qarabag – Freiburg 1-1 (Owusu 90+2 / N.Petersen 25 – penalty)

Grupa G EL

Freiburg a câștigat grupa și merge în optimi. Fază pe care o vizează și Nantes, care trebuie însă se joace în 16-imi cu o altă echipă clasată pe locul secund într-o altă grupă. Qarabag merge în Conference League și va juca în 16-imi cu o formație clasată pe locul 2 într-una dintre grupele acestei întreceri.

GRUPA H

  • AS Monaco – Steaua Roșie 4-1 (Volland 5, 27, 87, Rodic 50 – autogol /  G.Kanga 54 – penalty)
  • Trabzonspor – Ferencvaros 1-0 (Bakasetas 7)

Grupa H EL

Ferencvaros merge în 8-imi, în timp ce Monaco va juca un baraj cu o formație clasată pe locul secund într-o altă grupă. Trabzonspor, ocupanta locului 3, va juca în play-off-ul pentru optimile din Conference League cu o echipă care s-a clasat pe locul secund în grupele competiției amintite.

 

Real Sociedad – Man. United și Feyenoord – Lazio sunt capetele de afiș ale etapei a 6-a, ultima din faza grupelor din Europa League. Nici un meci nu va fi televizat pe canalele din România, deoarece PRO Arena va difuza din nou ambele partide ale echipelor noastre din ultima rundă a grupelor din Conference League.

Real Sociedad -Man. United și Feyenoord – Lazio, meciurile serii în etapa 6 din grupele Europa League. Programul partidelor de azi, joi, 2 noiembrie

Real Sociedad – Manchester United este finala pentru locul 1 în grupa E. cu obligația ca, pentru a fi ei câștigătorii grupei, englezii trebuie sâ câștige pe Anoeta din San Sebastian, după ce au pierdut primul meci acasă cu 0-1. În grupa F avem Feyenoord – Lazio, echipa romană și Sturm Graz având câte opt puncte, Feyenoord și Midtjylland câte cinci.

ADVERTISEMENT

Alte partide interesante se anunță a fi Roma – Ludogoreț în grupa C precum și cele două jocuri din cadrul grupei H, Trabzonspor – Ferencvaros și AS Monaco – Steaua Roșie Belgrad, partide în care exceptând pe unguri, care deja sunt calificați, dar rămâne de văzut de pe ce poziție, toate echipele au șanse să termine pe locul 2 sau pe poziția a treia, care trimite în play-off-ul din Conference League.

ora 19:45

Grupa E

  • Real Sociedad – Man. United 
  • Sherif Tiraspol – Omonia Nicosia

Grupa F

  • Feyenoord – Lazio
  • Midtjylland – Sturm Graz

Grupa G

  • Olympiakos Pireu – FC Nantes
  • Qarabag – Freiburg

Grupa H

  • AS Monaco – Steaua Roșie 
  • Trabzonspor – Ferencvaros

ora 22:00

Grupa A

  • Arsenal – FC Zurich
  • Bodo Glimt – PSV Eindhoven

Grupa B

  • Rennes – AEK Larnaca
  • Dinamo Kiev – Fenerbahce – se joacă la Cracovia

Grupa C

  • Betis Sevilla – HJK Helsinki
  • AS Roma – Ludogoreț

Grupa D 

  • Union Saint Gilloise – Union Berlin
  • Sporting Braga – Malmo

Toate partidele din etapa a 6-a din grupele Europa League le puteți urmări doar pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO

Din păcate, nici un meci din această etapă a 6-a, ultima din faza grupelor și în Europa League, nu va putea fi urmărit în direct pe micile ecrane. În România drepturile de difuzare ale partidelor din Europa League și Conference League, începând din faza grupelor până la finale inclusiv sunt achiziționate de trustul PRO, respectiv PRO TV și PRO Arena.

ADVERTISEMENT

Cele două posturi stabiliseră ca fiecare să transmită în direct câte o echipă din cele două din România calificate în grupele Conference League, respectiv FCSB de către PRO TV și CFR Cluj dee de PRO Arena. În acest fel pe PRO Arena s-au putut transmite în primele douâ runde și câte un meci din grupele Europa League. Din momentul în care, din etapa a 3-a, cu meciul de la Silkeborg, FCSB a decis să joace doar cu rezervele, PRO TV a decis să nu mai difuzeze nici un meci și astfel PRO Arena a preluat ambele echipe românești, nemaifiind loc și pentru meciuri din Europa League. Le puteți totuși urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, unde la alegere veți opta pentru partida care vă interesează, în format LIVE VIDEO.

Toate informațiile despre Real Sociedad – Manchester United și Feyenoord – Lazio, meciurile vedetă din etapa 6 din grupele Europa League, joi, 3 noiembrie

Real Sociedad conduce grupa E din Europa League, având punctaj maxim după primele 5 partide. Manchester United o urmează la trei lungimi, exact diferența prețioasei victorii din tur, de pe Old Trafford, cu 1-0, a alb-albaștrilor din San Sebastian. Este foarte important pentru basci să își păstreze prima poziție, pentru că astfel se vor califica direct în optimi, eliminând din joc dubla manșă din play-off. Problema ester că gazdele au infirmieria plină, nu mai puțin de nouă absenți!

ADVERTISEMENT

La Rotterdam olandezii trebuie cu orice preț să învingă pe Lazio. Asta pentru că italienii și Sturm Graz au câte opt puncte, Feyenoord și Midtjylland doar câte cinci. Pentru acest meci, pentru a fi siguri de calificare, Lazio a preferat sâ bage doar patru titulari în ultima etapă de Serie A, pierzând acasă cu Salernitana, cu scorul de 3-1. Este foarte posibil ca la romani să lipsească golgeterul Immobile, cu o problemă musculară.

Tot ce trebuie să știți despre AS Roma – Ljudogoreț, Trabzonspor – Ferencvaros și AS Monaco – Steaua Roșie Belgrad, partide din etapa 6 din grupele Europa League de joi, 3 noiembrie

Nu doar partidele Real Sociedad – Man. United și Feyenoord – Lazio merită atenția dvoastră la meciurile din ultima etapă a grupelor Europa League de joi, 3 noiembrie. La Roma se va juca finala pentru locul 2 în grupa C, echipa locală cu același nume fiind clar favorită în fața bulgarilor de la Ludogoreț. Din păcate la romani nu vor evolua două piese cheie, argentinianul Dybala și Nicola Zaniolo, ambii accidentați.

ADVERTISEMENT

În grupa H Ferencvaros știe că este deja calificată, având 10 puncte. Și nu e calificată oricum, ci de pe primul loc, pentru că și dacă pierde joi la Trabzon tot ungurii termină pe primul în fața lui Monaco, pentru că au victorie directă și egal. Așa că e foarte probabil ca Trabzon să câștige meciul, iar la Monte Carlo sârbii să încerce miracolul, au nevoie de victorie, dar gazdele rămân clar favorite.

ADVERTISEMENT