Sport

Jose Mourinho atacă sistemul creat de UEFA în cupele europene: ”Vor veni rechinii eșuați din Champions League”

AS Roma tremură pentru calificarea în fazele eliminatorii ale Europa League, iar Jose Mourinho consideră că UEFA a pus la punct un sistem nedrept în cupele europene.
14.10.2022 | 12:58
Jose Mourinho ataca sistemul creat de UEFA in cupele europene Vor veni rechinii esuati din Champions League
AS Roma tremură pentru calificarea în fazele eliminatorii ale Europa League, iar Jose Mourinho consideră că UEFA a pus la punct un sistem nedrept în cupele europene. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Capitolinii sunt pe locul 3 în grupa din Europa League, după ce au luat un singur punct în ”dubla” cu Betis Sevilla, și ar putea retrograda în Conference League.

UEFA, pusă la zid de Jose Mourinho pentru sistemul aplicat în cupele europene

Cu șanse de a duce Roma pe poziția secundă în clasamentul grupei din Europa League, Jose Mourinho a lansat un atac la adresa UEFA din cauza sistemului în care se joacă în cupele europene.

ADVERTISEMENT

”Există echipe care n-au ce căuta în Europa League, asta e realitatea. Cele eliminate din UEFA Champions League. Vor veni rechinii eșuați, vor veni în forță, va fi distractiv.

Vrem să mergem mai departe de pe poziția secundă, dar, dacă vom termina pe trei, vom fi candidați la câștigarea Conference League”, a declarat tehnicianul portughez, conform Marca.

ADVERTISEMENT

Mourinho, mulțumit că Roma este la mâna ei

În conferința de presă ce a urmat remizei de pe terenul lui Betis Sevilla, Jose Mourinho, care a apărut și într-un videoclip al unui rapper celebru, s-a arătat mulțumit de faptul că AS Roma este în continuare la mâna ei pentru a prinde locul 2.

”A fost un joc cu multă presiune, deoarece în cazul unie înfrângeri pierdeam orice șansă la locul 2. Remiza este o adevărată salvare pentru noi. Faptul că la pauză eram conduși cu 1-0 a însemnat și mai multă presiune.

ADVERTISEMENT

Cu toate problemele pe care le avem cu accidentările și penalty-urile, jucând împotriva unei echipă proaspete precum Betis… efortul și inima au fost marea noastră calitate, am meritat acest rezultat de egalitate.

La calitatea pe care o avem am fi putut risca mai mult în ultimele 10 minute, dar a trebuit să jucăm cu cap. Acum ne mai trebuie încă două victorii. Avem două meciuri de jucat și de câștigat, două eliminatorii. Dacă nu câștigăm, ieșim. Dar există și un lucru bun, nu trebuie să așteptăm niciun alt rezultat.

ADVERTISEMENT

Belotti și Abraham au fost dezastruoși în prima repriză, au ieșit cu urechile roșii dde la vestiare pentru că i-am tras tare de ele. Nu au făcut ce le-am cerut. I-am certat în vestiar la pauză. Apoi au fost fantastici în repriza secundă”, a încheiat Mourinho.

ADVERTISEMENT