Sport

Reclama cu Messi de la Super Bowl care a costat 21 de milioane de dolari. Câți bani a primit starul argentinian. Video

Lionel Messi a apărut într-o reclamă care a costat 21 de milioane de dolari și care a fost difuzată în timpul Super Bowl 2024. Câți bani a încasat starul argentinian.
12.02.2024 | 16:10
Reclama cu Messi de la Super Bowl care a costat 21 de milioane de dolari Cati bani a primit starul argentinian Video
Cât a costat reclama cu Lionel Messi de la Super Bowl. Argentinianul a încasat o sumă fabuloasă. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Super Bowl 2024 a fost ca de fiecare odată o șansă uriașă pentru cele mai mari branduri ale lumii de a-și promova produsele. Evenimentul de mare anvergură care a avut loc pe Allegiant Stadium din Paradise, Nevada a fost unul de-a dreptul spectaculos cu o mulțime de personalități în tribune. Vedeta pop Taylor Swift a fost capul de afiș al ediției din acest an.

Reclama cu Messi de la Super Bowl, care a costat 21 de milioane de dolari

Super Bowl reprezintă un moment oportun pentru brandurile din întreaga lume. Cele mai tari companii alocă sume uluitoare pentru câteva secunde sau puțin spațiu în care pot să își promoveze produsele. Super Bowl este punctul culminant al sezonului de fotbal american, evenimentul fiind vizionat în întreaga lume.

ADVERTISEMENT

La ediția din acest an a Super Bowl, Lionel Messi a fost protagonistul unei reclame la berea Michelob Ultra. Spotul publicitar durează 90 de secunde și îl prezintă în introducere pe campionul mondial care își comandă o bere de la un bar situat pe plajă.

Pentru secundele de reclamă la Super Bowl, brandul Michelob Ultra a fost nevoit să plătească suma de 21 de milioane de dolari. Barmanul i-a transmis lui Messi că băutura lui preferată nu este disponibilă.

ADVERTISEMENT

Messi a putut să aștepte, deoarece o minge de fotbal i-a ieșit în cale și a început să-și etaleze calitățile. În reclamă, Messi este surprins alături de actorul Jason Sudeikis și de fostul fundaș de fotbal american Dan Marino.

Câți bani a primit Lionel Messi pentru reclama de la Super Bowl 2024

Pentru cele 90 de secunde în reclama difuzată la Super Bowl, Lionel Messi a încasat suma de 14 milioane de dolari. Personalități precum Ben Affleck, Jennifer Lopez, Steve Martin, John Travolta și Jeremy Renner au fost, de asemenea, protagoniști în reclamele de la Super Bowl 2024.

ADVERTISEMENT

Pentru un spot publicitar de 30 de secunde, companiile au fost nevoite să plătească suma de 7 milioane de dolari. Faptul că marile branduri își doresc să-și expună produsele la Super Bowl nu ține doar de notorietatea dobândită grație audienței uriașe, ci și de prestigiu.

Lionel Messi a apărut pentru prima oară în cadrul unei reclame la Super Bowl. Brandul de bere Michelob Ultra este extrem de cunoscut peste Ocean. Starul argentinian a făcut un salt uriaș la nivel de imagine în SUA după transferul la Inter Miami, din vara anului trecut.

ADVERTISEMENT

Super Bowl a fost câștigat de Kansas City Chiefs după un meci dramatic cu San Francisco 49ers, scor 25-22 după prelungiri, pe Allegiant Stadium, situat în Las Vegas. A fost pentru a treia oară în ultimii 5 ani când Kansas City Chiefs câștigă finala NFL.

ADVERTISEMENT
Tags: