Life

Recunoașteți fetița din imagine? Azi e o femeie celebră, iubită de foarte mulți români

O recunoști? Această fetiță este în prezent una dintre cele mai apreciate vedete tv din România și a reușit să facă istorie în televiziune
01.11.2022 | 19:52
Recunoasteti fetita din imagine Azi e o femeie celebra iubita de foarte multi romani
Fetița din imagine este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Înainte de a vă spune numele celei din imagine, vă vom da câteva indicii. În primul rând fetița s-a născut la Iași, în anul 1977.

Fetița din imagine este o vedetă tv extrem de apreciată

Cel mai probabil frumusețea locului a ținut-o și în perioada facultății acolo. Fetița din imagine a absolvit Facultatea de Litere, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iași, specializarea Franceză-Engleză.

ADVERTISEMENT

De atunci și până la debutul carierei, a fost doar un pas distanță. După ce a terminat facultatea, fetița din imagine a fost moderator la radio, iar mai apoi a fost implicată în proiectul TeleM, unde prezenta știrile zilei.

S-a făcut remarcată, iar mai apoi a ajuns să fie contactată pentru proiecte mult mai mari. A ajuns în București la începutul anilor 2000 și acolo a și rămas.

ADVERTISEMENT

În primă fază a fost cooptată în echipa Antena 1, unde a decis că îi este locul. Aceasta este povestea fetiței din imagine, Simona Gherghe.

Una dintre cele mai populare emisiuni prezentate de ea a fost în 2010, Acces Direct, care acum este prezentată de Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT

Deși la un moment dat a luat o pauză de la televiziune, Simona Gherghe s-a reîntors singur forță, iar acum prezintă emisiunea Mireasa de la Antena Stars.

Simona Gherghe s-a mutat în București pe când cea doar 23 de ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Simona Gherghe s-a mutat în București pe când cea doar 23 de ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Cum a ajuns Simona Gherghe la Antena 1

La un moment dat chiar ea povestea momentul venirii sale în București. Avea doar 23 de ani, iar tatăl său a condus-o cu trenul de noapte.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au plimbat, au ajuns la redacția știrilor, iar mai apoi, Simona Gherghe a fost așezată pe un scan de unde a urmărit tot ceea ce se întâmpla.

În final, Sandra Stoicescu s-a oferit să îi dea vedetei un sacou, pentru că cel pe care îl avea pe ea nu îl avantaja prea mult. A dat probă, a mers să își caute chirie, iar din acea zi, viața Simonei Gherghe s-a schimbat complet.

”Sandra m-a luat de mână şi m-a dus în garderoba ei. Aşa am ajuns să dau proba în sacoul ei roşu, de care mulţi ani am pomenit. Câteva ore mai târziu, în aceeaşi redacţie, de la biroul Sandrei, căutam o chirie, undeva în Nord.

Tata mă aştepta vis-a-vis de Antenă, era pe vremuri o cofetărie. Să fi stat acolo vreo 12 ore. La capătul lor, eram angajata Observatorului. Ziua aceea avea să-mi schimbe viaţa”, povestea la un moment dat, Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Între timp, Simona Gherghe și-a cunoscut și sufletul pereche, soțul ei, Răzvan, alături de care formează un cuplu de ani buni.

ADVERTISEMENT