Life

Recunoști copilul din imagine? Românii adoră, astăzi, să se uite la emisiunile cu el. E unul dintre cei mai tari prezentatori TV

Copilul din imagine este unul dintre cei mai apreciați prezentatori. De ani buni, românii adoră să se uite la emisiunile cu el.
30.10.2023 | 18:50
Recunosti copilul din imagine Romanii adora astazi sa se uite la emisiunile cu el E unul dintre cei mai tari prezentatori TV
Așa arăta în copilărie un cunoscut prezentator TV. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Copilul din imagine este, în prezent, unul dintre cei mari tari prezentatori din România. În fiecare zi, încă de la primele ore, mulți telespectatori se uită la emisiunile cu el.

Recunoști copilul din imagine? Este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară, care apare constant pe micile ecrane și aduce zilnic zâmbetul pe buzele telespectatorilor. Puțini știu, însă, cum arăta prezentatorul atunci când era copil.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a găsit, în cutia cu amintiri a prezentatorului matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, o imagine cu acesta de când era mic.

Vedeta a observat imediat cât de mult seamănă fiul lor, Tiago, cu prezentatorul de la Antena 1. Blondina a ținut să-i arate și băiețelului imaginea cu tatăl său, să vadă dacă îl poate recunoaște.

ADVERTISEMENT

“Cine este aici în poză?”, l-a întrebat fotomodelul pe Tiago, care a crezut că este vorba despre o imagine cu el. “Sunt eu, tata! Cu Dacia 1300”, a fost răspunsul dat de Dani Oțil.

“Nu pot să cred așa ceva! Identici. Să mai zică cineva că seamănă cu mine. Acum înțeleg părul ăsta. Deci tu ai avut codițe?”, l-a întrebat Gabriela Prisăcariu pe partenerul ei de viață. “Nu! Am avut doar moț”, a răspuns acesta.

ADVERTISEMENT
Dani Oțil copil
Așa arăta Dani Oțil în copilărie. Sursa foto: Instagram

Ce făcea Dani Oțil în copilărie

Acum ceva timp, Dani Oțil și-a amintit cum se juca în copilărie și a povestit totul în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1. Acesta a spus că, în parc, erau niște leagăne mai “ciudate”, iar copiii se jucau în pământ.

De asemenea, prezentatorul a spus că existau tot felul de jucării, dat pe care oamenii nu au avut grijă să le întrețină la vremea respectivă. Deși nu existau multe lucruri atunci, copiii știau cum să se distreze.

ADVERTISEMENT

“Ne bucurăm de vremea când se făceam parcuri de joacă pentru copii. Hai să recunoaștem că noi în afară de țărână și niște leagăne ciudate nu aveam pe vremea noastră și era fain, dansam pe jos, moale, putea să cadă ăla micul, unele jucării foarte smart, doar că nu s-a gândit nimeni că ele trebuie și întreținute într-o țară în care noi nu prea avem grijă de lucrurile pe care ni le dă statul și cumva apare ruptura asta”, a povestit prezentatorul la Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit spnews.ro.

ADVERTISEMENT