Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rednic sau Sabău? Gigi Becali a ales a 6-a echipă din play-off și a vorbit iar de „omenie”

Gigi Becali a ales ultima echipă pe care o dorește calificată în playoff-ul SuperLiga. Pe cine vrea patronul FCSB și motivele alegerii.
04.03.2024 | 12:05
Rednic sau Sabau Gigi Becali a ales a 6a echipa din playoff si a vorbit iar de omenie
Gigi Becali o vrea pe Hermannstadt în playoff, însă echipa lui Măldărășanu e pe 7, la 1 punct de U Cluj (locul 6). Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a pregătit deja strategia pentru playoff-ul din SuperLiga. Patronul FCSB nu e de acord cu Mihai Stoica și staff-ul lui Elias Charalambous.

Gigi Becali, alegeri în contradicție cu staff-ul FCSB la Fanatik SuperLiga: „Mie îmi convine Hermannstadt”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA care e a șasea echipă pe care o dorește calificată în playoff: „Mie îmi convine Hermannstadt. M-ai întrebat cine îmi convine, nu cine are meci greu. Se poate întâmpla orice. Ce se întâmplă… 

ADVERTISEMENT

Ei, staff-ul, zic așa. U Cluj e omenie dacă stau în același oraș. Și nu vor pe Hermannstadt că vezi Doamne… Eu vorbesc de omenie la mișto, să rădeți voi. Că nu mai există așa ceva”, a mai spus patronul FCSB.

Becali se asigură că nu va fi chemat la comisii pentru declarațiile sale, mai ales că tocmai a fost amendat de UEFA: „Eu spun un lucru: blaturi nu mai există. Fiecare trage pentru el. Dar ei cred în asta, că mai există omenia. Cel mai mult le convine Sepsi că ăla e un om prea cuminte. La ăla nu există. Omenia vine de la sine. Nu face ăla… Adică au cea mai mare încredere în Dioszegi”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu o vrea pe Sepsi în playoff: „Eu vreau o echipă slabă”

Gigi Becali a continuat ironiile la adresa lui CFR Cluj și Rapid: „Eu nu vreau. De ce? Sepsi e o echipă puternică și noi jucăm cu locul 6, locul 5. Eu vreau o echipă slabă, să le bat pe alea și la locul 4 să am artificiile pregătite până la tren și la tramvai”.

Patronul FCSB consideră că echipa lui Ovidiu Sabău are însă prima șansă la calificare: „Normal e U Cluj. Joacă cu o echipă slabă, Voluntari. Mie îmi convin toate pentru că eu știu că nu mai există omenia”.

ADVERTISEMENT

Cei de la FCSB i-au atras atenția lui Gigi Becali cu privire la meciul CFR Cluj – FC Voluntari: „Eu spun de staff, că ei cred în omenie. Ei zic că e, că a greșit unul un aut, de-a băgat mingea în poartă la CFR. Domne că e omenie”.

Suspiciuni de blat în tabăra FCSB: „Cum să bați aut la adversar?!”

‘Bă, sunteți nebuni?’. ‘Păi n-ai văzut domne, cum să bați aut la adversar?!’. ‘Ăla e finul meu, nu îl cunosc? Cum să facă așa ceva?’. ‘Nu Gigi, că tu nu știi, că nu face Pandele… Nu face ăla niciodată în viața lui așa ceva’. 

ADVERTISEMENT

Dar sunt acolo, staff-ul, care e mai aproape de echipă. E ăla Bălănescu, dinamovist de-ăla mare. Păi n-ai văzut? CFR-ul 50 de meciuri cât au jucat cu ei au făcut numai un egal. Pe noi ne-au încurcat… Nu le place la jucători stadionul ăla. Domne, parcă nu știu ce se întâmplă aici.

Deci eu vreau o echipă slabă: Hermannstadt. Eu nu vreau pe Sepsi. Simt eu că îi putem bate. Și mai avem încă un avantaj. Nu joacă Ianis. UTA? M-ai întrebat ce vreau eu…”, a mai spus Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30 pe FANATIK.RO.

Gigi Becali o vrea pe Hermannstadt în playoff. De ce nu alege Sepsi sau U Cluj

ADVERTISEMENT