Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rednic, toate culisele plecării de la Dinamo. „Nu retrograda cu mine!” Cine l-a trădat

Mircea Rednic a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre culisele plecării de la Dinamo, în decembrie 2021. Antrenorul a dezvăluit oamenii care l-au trădat.
07.11.2023 | 12:21
Rednic toate culisele plecarii de la Dinamo Nu retrograda cu mine Cine la tradat
Rednic, toate culisele plecării de la Dinamo. „Nu retrograda cu mine!” Cine l-a trădat. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a fost “curăţat” de la Dinamo în decembrie 2021 când echipa se afla într-un moment delicat. Deşi i s-a promis că i se va da mână liberă, conducerea clubului a decis să îl dea afară.

Rednic, toate culisele plecării de la Dinamo: “Toţi s-au dat împotriva mea. Zăvăleanu, Mureşan, Elias”

Antrenorul nu a trecut peste acel episod şi a vorbit pe larg la FANATIK SUPERLIGA despre culisele înlăturării sale de la Dinamo şi i-a arătat cu degetul pe cei vinovaţi despre situaţia în care a ajuns clubul:

ADVERTISEMENT

“Nu mi-am luat banii de la Dinamo. Am câştigat procesul, dar au făcut recurs şi se judecă în ianuarie. E vorba de 30.000 de euro. Bine că şi-au luat alţii, care n-au luat nimic.

Nu e vorba de bani, ci de principiu. Cei care au fost acolo, nu pot să zic că m-au trădat, dar nu şi-au ţinut cuvântul. Când am preluat Dinamo am avut o înţelegere. Toţi s-au dat împotriva mea. Zăvăleanu, Mureşan, Elias, care era reprezentantul Asociaţiei Peluza Cătălin Hîldan.

ADVERTISEMENT

“Domnul Badea m-a rugat să preiau echipa. Şi eu la un moment dat chiar l-am acuzat”

Ei m-au dat la o parte atunci în iarnă. Şi ce-au făcut? Eu schimbam 5-6 jucători, ei au adus 13-14. Şi au adus şi doi antrenori după mine. Şi au retrogradat. A fost urât din partea lor.

Eu nici nu voiam să preiau echipa. Domnul Badea m-a rugat să preiau echipa. Şi eu la un moment dat chiar l-am acuzat. Credeam că şi el a fost de acord să fiu înlăturat, dar am aflat că a fost peste capul lui.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă el ajuta Dinamo. Eu n-am nimic cu nimeni, dar el chiar a ajutat. O parte din salariul meu el l-a preluat. Dar nu l-am luat. Ce am luat, am închiriat maşini pentru jucătorii străini. Nu aveau nici maşini.

“Dacă nu erau suporterii, era groasă. Erau probleme mari”

Partea de la domnul Badea s-a dus pe închirierea a 4-5 maşini. Am plătit şi comisioanele. Eu şi cu domnul Iuhasz. Erau probleme. Ţin minte că ne-au oprit şi curentul. Erau momente grele. 

ADVERTISEMENT

Dacă nu erau suporterii, era groasă. Erau probleme mari. Eu am zis, dacă eu rămâneam în continuare sunt ferm convins că nu retrograda. Dar asta e. Nu ştiu ce interese au avut.

Culmea, cei care m-au dat afară au dispărut în momentele grele”, a dezvăluit Mircea Rednic la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Rednic, toate culisele plecării de la Dinamo

ADVERTISEMENT