Life

“Regina Întunericului”, despre funeraliile Elisabetei a II-a: ”M-aș fi descurcat exemplar”

"Regina Întunericului", cea mai cunoscută antreprenoare de pompe funebre din România, a vorbit despre înmormântarea reginei Elisabeta a II-a.
19.09.2022 | 09:06
Regina Intunericului despre funeraliile Elisabetei a IIa Mas fi descurcat exemplar
Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului, a vorbit despre funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Lucuțar, cunoscută drept “Regina Întunericului”, a comentat, în exclusivitate pentru FANATIK, funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Antreprenoarea de pompe funebre ne-a dezvăluit că a fost impresionată de felul în care britanicii s-au organizat și ne-a dezvăluit că și-ar fi dorit să fi fost implicată.

“Regina Întunericului”, omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a

Gabriela Lucuțar, “Regina Întunericului”, a mers, zilele trecute, la Ambasada Marii Britanii din București pentru a depune o coroană de flori în memoria Reginei Elisabeta a II-a. ”M-ați inspirat o viață, o faceți și acum! Regrete eterne, Majestate!”, a scris Gabriela Lucuțar pe panglica coroanei depuse în memoria Reginei Elisabeta a II-a a Angliei.

ADVERTISEMENT

”Pentru mine Regina a însemnat mult. Mi-a plăcut ca om că iubea animalele și avea umor. Personalitatea ei, care îmi inspira că, în spatele zâmbetului se ascundea o stâncă, m-a inspirat. De aceea am și mers la ambasadă să depun o coroană de flori în memoria ei. Mi-a plăcut, m-a inspirat cu pozitivitatea ei”, ne-a explicat Regina Întunericului.

Și, ne-a dezvăluit ea, chiar nu a folosit vorbe-n vânt atunci când a scris mesajul de pe coroană, fără să ascundă că îi admiră pe britanici pentru felul în care au reacționat și gestionat uriașa pierdere. ”Am fost cu adevărat impresionată de decența cu care s-a desfășurat totul.

ADVERTISEMENT

De la momentul în care a fost anunțat decesul Reginei, la felul în care au apărut toți cei din familia regală, până la reacțiile oamenilor de rând”, ne-a spus Regina Întunericului.

Funeraliile regale, comentate de Regina Întunericului

Gabriela Lucuțar ne-a recunoscut că acum urmărește funeraliile cu ochiul unui profesionist. ”Sunt atentă la micile detalii, la care nu se prea uită lumea. La felul în care este aranjat sicriul, la felul în care e transportat, obiceiuri, flori, totul. Mă interesează și profesional, mă inspiră pentru următoarele mele angajamente”, ne-a mai spus Gabriela Lucuțar.

ADVERTISEMENT

Și, fără să încerce să fie modestă, Regina Întunericului ne-a subliniat că și-ar fi asumat oricând un angajament în a organiza funeraliile regale, mai ales că a admirat-o enorm pe fosta suverană a Angliei.

”Regina a fost un exemplu de urmat pentru mine. Am urmărit și funeraliile Prințului Philip, m-au inspirat și acelea. Acum, ca să fiu sinceră, cred că m-aș fi descurcat exemplar dacă aș fi putut fi implicată într-un asemenea eveniment. Sunt convinsă că i-ar fi plăcut și ei cum m-aș fi ocupat.

ADVERTISEMENT

Da, eu cred că pot să organizez un eveniment de o asemenea amploare cum sunt niște funeralii regale. Dar, desigur, poate o voi face în altă viață, că acum e puțin probabil să am o asemenea șansă”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Gabriela Lucuțar.

Și, spune “Regina Întunericului”, felul în care britanicii o înmormântează pe regina lor a impresionat-o. ”Eu cred că decența e cuvântul de ordine când vine vorba de înmormântarea Reginei.

Și, serios, profesionalismul, gândiți-vă că până o înhumează, pe 19 septembrie, au trecut 11 zile de la declararea decesului. Ceea ce înseamnă că cei care au îmbălsămat-o chiar se pricep la ceea ce au de făcut”, ne-a mai spus Gabriela Lucuțar.

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, transmise în direct

Funeraliile de astăzi ale Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii sunt transmise în direct, începând cu ora 10.30, ora Angliei. La evenimentul funebru vor lua parte peste 2000 de personalități din întreaga lume, șefi de state și de guverne de pe tot mapamondul.

Regina Elisabeta a II-a își va dormi somnul de veci alături de Prințul Philip, soțul ei, urmând să fie înmormântată în cripta regală de la Castelul Windsor, în prezența a 800 de oficiali. Apoi, familia regală va participa și la o slujbă privată de înmormântare în memoria Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

ADVERTISEMENT