Life

Regina Întunericului, show la Pro Tv! Șoc pentru jurații de la Imperiul Leilor

Regina Întunericului ”descinde” în platoul de la Imperiul Leilor! Șoc total pentru jurații show-ului de la PRO TV! FANATIK a aflat tot!
23.10.2023 | 18:27
Regina Intunericului show la Pro Tv Soc pentru juratii de la Imperiul Leilor
Regina Întunericului, la Imperiul Leilor. Foto: PRO TV/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Regina Întunericului va avea o apariție de zile mari la Imperiul Leilor! Gabriela Lucuțar, cunoscută antreprenoare și prietenă cu Anamaria Prodan, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, totul despre participarea sa în emisiunea de la PRO TV.

Le va lumina Regina Întunericului fețele juraților de la Imperiul Leilor?

Gabriela Lucuțar, afacerista care are o firmă de pompe funebre și organizează înmormântări și parastase, a pășit cu ceva emoții în fața juraților dornici să audă idei bune în care să-și investească banii.

ADVERTISEMENT

Regina Întunericului a spus, pentru FANATIK, că nu i-a ieșit prezentarea exact așa cum și-a dorit. Asta nu a dărâmat-o, ci i-a dat și mai multă putere să meargă mai departe.

„Mintea mea era focusată doar pe acel pitch pe care aș fi vrut să îl prezint perfect. Nu îmi doream să dezamăgesc pe nimeni. Nu mi-a ieșit perfect așa cum îmi doream. Asta este doar o motivație în plus ca data viitoare când voi avea privilegiul să fiu invitată la o altă emisiune, să fiu cea mai bună”, a declarat Regina Întunericului despre prezența sa la Imperiul Leilor.

ADVERTISEMENT

Cât de mult s-a pregătit prietena impresarei Anamaria Prodan pentru a face față temuților lei? Ei bine, din cauza muncii, n-a avut timpul pe care și-ar fi dorit să-l aloce pentru ca totul să fie perfect în emisiune.

Regretul cu care a pășit în fața antreprenorilor: „Nu am avut timpul necesar”

„Pentru prezentare, trebuie să recunosc că nu am avut timpul necesar la dispoziție din cauza meseriei. Bine, asta nu este o scuză, dar să vă răspund la întrebare! Cu trei zile înainte să mă prezint în fața Leilor, am început să studiez totul despre noul proiect și noua investiție.

ADVERTISEMENT

Deși eu cunosc în detaliu totul despre ceea ce înseamnă cremarea clasică, aici a fost despre un altfel de crematoriu cu o nouă tehnologie și nu au fost suficiente zilele alocate pentru a face o prezentare impecabilă. Întotdeauna devin mai bună, așa am învățat să devin numărul 1 după ce mi-am analizat greșelile.

Da, am avut emoții, dar ele nu au fost generate de teama în fața leilor sau a unui platou de televiziune, ci au fost bazate tot pe considerentul prezentării, deoarece îmi doream să fiu de departe cea mai bună și aș fi vrut să îi impresionez pe lei nu doar cu prezența mea și cu momentul artistic, îmi doream să-i impresionez și cu inteligența mea”, a povestit Gabriela Lucuțar, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Afacerea pentru care Gabriela Lucuțar a cerut peste 2 milioane de euro

De altfel, în urma experienței de la Imperiul Leilor, Regina Întunericului crede și mai mult în crematoriul pentru care s-a dus în fața antreprenorilor. Lucuțar ne-a zis că nu a gândit deschiderea unui crematoriu doar pentru a se îmbogăți. Consideră că este o bună idee și pentru mediul înconjurător, având în vedere că cimitirele sunt tot mai neîncăpătoare.

„Eu știu foarte bine că această idee este una care îmi va aduce beneficii financiare considerabile și nu doar atât. Eu cred în mine și în forțele mele. Știu că acest crematoriu mă reprezintă. Mă reprezintă la fel ca meseria pe care o practic la momentul actual, fiind conexate 100%.

Investiția va fi benefică și pentru mediul înconjurător. De asemenea, și pentru clientul final. Eu niciodată nu am gândit o afacere care să-mi aducă doar mie beneficii. Eu trăiesc și pentru ceilalți. Mie ÎMI PASĂ de oameni, natură. Îmi pasă de tot ceea ce se întâmplă în jurul meu”, a precizat Regina Întunericului, pentru FANATIK.

Dincolo de participarea la Imperiul Leilor, Gabriela Lucuțar a zis că își dorește ca oamenii de acasă să rețină câteva lucruri despre afacerea ei. Crematoriul pentru care a cerut investiții folosește o tehnologie de ultimă modă, care nu e nocivă pentru mediu.

„Nu vom avea unde să-i înmormântăm pe cei dragi”

„Important de reținut este faptul că trebuie să ne gândim la viitor și acest crematoriu bazat pe ultima tehnologie, cea de Resomație. Nu poluează și nu este nocivă pentru mediu, implicit pentru noi aduce un plus semnificativ.

Pe viitor nu vom mai avea unde să-i înmormântăm pe cei dragi nouă deoarece nu vom mai avea de unde să achiziționăm locuri de veci și aici va fi o reală problemă. Această nouă tehnologie nu face altceva decât să descompună trupul, ceea ce se întâmplă de fapt și în pământ.

Aici descompunerea este una rapidă și civilizată. Ceea ce contează este sufletul… și atunci trebuie să gândim practic și sănătos pentru viitorul nostru și al copiilor noștri.

Despre mine, ca antreprenor, trebuie să se rețină faptul că dacă perseverezi și îți dorești să fii cel mai bun în meseria pe care o practici, nu trebuie să faci altceva decât să muncești mult. Trebuie să sacrifici poate și cele mai importante persoane din viața ta, cum ar fi familia, așa cum fac eu. Să vrei tot timpul să te îmbunătățești și să treci la un nivel superior cu muncă asiduă și seriozitate”, a mai spus Gabriela Lucuțar, pentru FANATIK.

Marți, de la 21:30, noul episod Imperiul Leilor, la PRO TV

În final, afacerista a spus că participarea la Imperiul Leilor a fost cea mai frumoasă experiență trăită la tv până acum. Antreprenoarea spune că se bucură foarte mult că a putut face parte din acest proiect. Nu își imagina câtă dedicare și cât profesionalism e în culisele show-ului.

Regina Întunericului va cere 2.250.000 de euro pentru a construi primul crematoriu uman din Europa Centrală și de Est din punctul de vedere al emisiei de carbon. La ora actuală, există un singur crematoriu, de stat, care face față cu greu la cerere. Nu se ridică la standardele europene impuse. Vedeta apare în ediția de marți, 24 octombrie 2023, de la ora 21:30, numai la PRO TV! 

 

ADVERTISEMENT