Life

Regulament Survivor România 2022. Ce pedeapsă primește un concurent care face scandal sau fură mâncare

Competiția Survivor 2022 are multe reguli stricte. Multe dintre ele au legătură cu mâncarea, iar cine le încalcă riscă să fie dat afară din competiție. Iată ce alte reguli mai sunt.
05.02.2022 | 10:45
Regulament Survivor Romania 2022 Ce pedeapsa primeste un concurent care face scandal sau fura mancare
Regulament Survivor România 2022. Ce pedeapsă primește un concurent care face scandal sau fură mâncare. Foto: Survivor România
ADVERTISEMENT

Survivor este una dintre cele mai iubite emisiuni, dar puțini știu cât de strict este regulamentul din competiție. Totul merită până la final, deoarece premiul pus în joc este de 100.000 de euro.

Ce regulament trebuie să respecte concurenții de la Survivor România

Una dintre primele reguli este aceea că participanții trebuie să își arate istoricul medical, pentru a dovedi că ei sunt apți să facă față provocărilor destul de dure.

ADVERTISEMENT

Ei nu au voie să își ia multe bagaje cu ei și nici nu au voie să ia haine, dacă le primesc. De altfel, echipele nu au voie să se ajute între ele sub nicio formă, fie că vorbim de haine sau mâncare.

Reguli foarte stricte sunt în ceea ce privește accesul la mâncare. Ei trebuie să își procure singuri alimentele, dar dacă reușescă să câștige probele cu recompense, pot primi alimente de bază sau pot lua masa la restaurant, fie primesc platouri cu fructe, desert.

ADVERTISEMENT

Dacă primesc sau găsesc mâncare, concurenții nu au voie să o consume.

De exemplu, așa a făcut Zanni, în sezonul trecut, cel din 2021, când a găsit un pachet cu biscuți și l-a mâncat, recunoscând ulterior că a încălcat regulamentul. Acest lucru nu l-a împiedicat atunci să devină chiar câștigătorul competiției.

Dacă un concurent fură mâncare poate fi chiar eliminat din emisiune. El poate să primească interdicția de a se bucura de recompensă alături de echipa sa, dacă aceasta câștigă proba.

ADVERTISEMENT

Concurenții trebuie să stea doar în taberele lor. Culița a fost sancționat pentru încălcarea acestei reguli, sezonul trecut

Concurenții sunt filmați mereu, indiferent de ce se întâmplă, lucru arătat de regulamentul de la Survivor 2022.

Cei care fac scandal pot păți la fel ca cei care fură mâncarea. Acesta a fost cazul pentru scandalul în care au fost implicați Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Duli și Ana Dobrovie.

ADVERTISEMENT

„Din tribul faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu, iar din tribul Războinicilor, Alexandra Duli și Ana Dobrovie, veți primi următoarea pedeapsă: următoarea recompensă câștigată de către tribul vostru nu va fi și pentru voi”, a spus Daniel Pavel, la Survivor.

Faimoșii și Războnicii trebuie să stea în taberele lor, pe care nu le pot părăsi sub nicio formă, și nu au voie să se întâlnească în afara competițiilor sportive.

Culiță Sterp a fost concurentul din sezonul doi, sezonul trecut, care a încălcat regula privind părăsirea campului Faimoșilor, el fiind căutat ore bune de  Garda de Coastă Dominicană.

El s-a aventurat prea departe de tabără și s-a rătăcit în junglă. Aceasta este foarte periculoasă, deoarece acolo există șerpi veninoși ce le pot pune viața în pericol concurenților, dar pot exista și accidentări nedorite, fiind o zonă complet necunoscută pentru ei.

Această regulă de la Survivor 2022 are rolul de a menține siguranța fizică a concurenților.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Greşeala farmaciştilor care eliberau cu neştire Ozempic pe baza a sute de reţete...
Greşeala farmaciştilor care eliberau cu neştire Ozempic pe baza a sute de reţete false. Cum le era păcălită vigilenţa
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
A fost CUTREMUR în ROMÂNIA! L-ați SIMȚIT?
A fost CUTREMUR în ROMÂNIA! L-ați SIMȚIT?
Copiii de bani gata din Târgu Jiu au închiriat o limuzină pentru banchetul...
Copiii de bani gata din Târgu Jiu au închiriat o limuzină pentru banchetul de clasa a VIII -a și au blocat orașul. Imagini uluitoare
Delicioasă și ușor de preparat. Rețetă de plăcintă cu iaurt grecesc și stafide
Delicioasă și ușor de preparat. Rețetă de plăcintă cu iaurt grecesc și stafide
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de...
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de la divorț: „Câteodată îți vine să mori”
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil