Life

Relație secretă la Survivor All Stars? Zanni a fost sincer: ”Este adevărat”

Există zvonuri legate de o posibilă relație secretă la Survivor All Stars. Ce spune Zanni și care este adevărul, de fapt?
27.03.2024 | 09:45
Relatie secreta la Survivor All Stars Zanni a fost sincer Este adevarat
Relație secretă la Survivor All Stars. Sursă foto: captură video, Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Există o relație secretă la Survivor All Stars într-adevăr? Au existat numeroase zvonuri, iar Zanni a fost în centrul discuțiilor. Este ceva mai mult între el și Ana Porgras?

Relație secretă la Survivor All Stars?

Dincolo de provocările sportive de la Survivor All Stars, pot exista și provocări din punct de vedere emoțional. Concurenții stau departe de casă, iar în unele cazuri tentațiile pot fi destul de mari.

ADVERTISEMENT

Există multe semne de întrebare cu privire la o posibilă relație secretă la Survivor All Stars. Nu puțini sunt cei care se întreabă dacă Zanni și Ana Porgras formează un cuplu sau nu. Iată însă că o discuție recentă face lumină în acest caz.

La Survivor All Stars a existat un moment tandru la un moment dat între Alexandra Duli și Zanni. Războinica a fost provocată să îl sărute pe Faimos în cadrul consiliului tribal.

ADVERTISEMENT

Pentru a-și clarifica niște lucruri, Zanni a întrebat-o pe Alexandra Duli dacă este vorba despre un pariu, ori despre o plăcere. Iar Războinica a răspuns că ambele variante sunt corecte. Ce a urmat mai departe?

Daniel Pavel l-a întrebat pe Zanni dacă are sentimente, cumva, pentru Alexandra Duli. Iar răspunsul său a fost unul complet neașteptat. „O simpatizez, este adevărat. Se rățoiește, dar îmi place de ea.”, a spus Zanni.

ADVERTISEMENT

Ce relație există între Zanni și Ana Porgras

Și totuși există o relație între Zanni și Ana Porgras de la Survivor All Stars, având în vedere această situație? Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată atunci când Zanni a întrebat-o pe Ana Porgras dacă o poate pupa pe Războinică, din nou.

„Vreau să o pup pe Duli pe obraz. Ana, pot să o pup pe Duli pe obraz, dacă vine?”, a fost întrebarea lui Zanni. „Dar de ce mă întrebi pe mine, că nu înțeleg?”, a răspuns Ana.

ADVERTISEMENT

Deși la prima vedere s-ar părea că nu există o relație între Zanni și Ana Porgras la Survivor All Stars, ulterior, aceasta s-a arătat într-o oarecare măsură deranjată de întrebarea primită.

Faimoasa a subliniat faptul că el nu trebuie să îi ceară voie și că poate să facă ceea ce vrea. „Nu știu de ce a simțit nevoia să întrebe, dacă poate să îi întoarcă ventuza lui Duli. N-am înțeles. Oricum, el poate să facă oricând ce vrea el.”, a spus Ana Porgras.

La polul opus, deși aceasta a spus că Zanni are libertate, Faimosul a avut o cu totul altă reacție. Mai exact, el a dezvăluit că în cazul în care o altă persoană ar fi pupat-o pe Ana, el s-ar fi simțit destul de prost.

„Cred că a fost umilitor pentru Ana să mă pupe Duli, pentru că, și pentru mine, ar fi fost nașpa să vină unul, să o pupe pe Ana. Dacă s-ar fi întâmplat asta, i-aș fi zis direct: «Ce faci, cumetre?». Nu îl lăsam să își facă provocarea. «Pleacă, cumetre, de aici!?»”, a spus Zanni.

ADVERTISEMENT