Life

Soția lui Relu Pănescu de la Survivor, scandalizată după ce Mihaela Stan l-a trimis în exil: „Va fi prima care va pleca”

Mihaela Stan a luat decizia de a-l trimite pe Relu Pănescu, pentru a treia oară, pe Insula Exilului la Survivor. Cerasela, soția Războinicului, a reacționat și i-a pus la zid pe concurenții din echipa albastră.
21.03.2022 | 17:42
Sotia lui Relu Panescu de la Survivor scandalizata dupa ce Mihaela Stan la trimis in exil Va fi prima care va pleca
Cerasela, scandalizată după ce Mihaela Stan l-a trimis pe Relu Pănescu în exil. Foto: capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Ediția de duminică, 20 martie, a show-ului Survivor România a avut un deznodământ surprinzător atât pentru unii concurenți, cât și pentru fanii emisiunii. Mihaela Stan a hotărât să-l trimit în exil, pentru a treia oară, pe Relu Pănescu. Soția Războinicului a reacționat în emisiunea lui Cătălin Măruță. Tot aici, managerul lui TJ Miles a comentat disputa dintre Faimos și Laura Giurcanu.

Relu Pănescu, pentru a treia oară în exil la Survivor. Soția lui este scandalizată

Pare că Cerasela, soția lui Relu Pănescu, a ajuns la capătul răbdării. Dacă prima și a doua oară când Războinicul a fost trimis în exil, soția sa a reacționat cu calm, de această dată lucrurile au stat ușor diferit.

ADVERTISEMENT

Nu a jignit pe nimeni și nu a fost agresivă, însă Cerasela a dat de înțeles că este furioasă pe Mihaela Stan. Nou venită în echipa Războinicilor, concurenta Survivor România a motivat că nu are pe cine altcineva să aleagă și va face aceeași greșeală pe care au făcut-o și colegii săi, aceea de a-l trimite pe Relu Pănescu în exil. 

„Ea va fi prima care va pleca”

„Singura explicație este că, de fapt, vrea să intre în grațiile celorlalți. Nu putea câștiga în fața lor decât așa. A avut noroc să scoată cel mai bun timp.

ADVERTISEMENT

Nu știu cu ce deranjează, încă nu am descoperit de ce nu-l acceptă. El are un singur defect, pentru noi e o calitate, vorbește foarte mult, dar nu prost. Poate ceilalți sunt deranjați că nu au loc să vorbească de el. Poate îi încurcă.

Sunt convinsă ca se va întoarce mult mai puternic din exil și următoarea care va pleca, va fi…nici nu știu cum o cheamă. Mihaela, cu ea vor începe fetele să plece în exil. Ea va fi prima care va pleca, așa simt.”, a reacționat Cerasela Pănescu.

ADVERTISEMENT

Cum comentează managerul lui TJ Miles cearta dintre acesta și Laura Giurcanu?

În tabăra Faimoșilor au apărut noi tensiuni. Prietenia dintre Laura și TJ Miles pare să fi devenit istorie. Concurenții Survivor România și-au aruncat unul altuia cuvinte grele și totul a pornit de la faptul că au fost nevoiți să-și mute lucrurile mai aproape unul de celălalt.

Laura Giurcanu i-a reproșat lui TJ Miles că este ușor influențabil, în timp ce el i-a spus, de mai multe ori, că nu au ce discuta unul cu celălalt.

ADVERTISEMENT

Bogdan, managerul Faimosului, susține că acesta nu joacă un rol și că așa este în viața de zi cu zi. Nu vrea să dea curs conflictelor și le evită pe cât posibil.

„El este cu foarte mult bun simț și el vede Survivor atât ca pe un traseu cât și ca mediu social. El a încercat să evite. Laura a continuat și Miles a trebuit să explice, într-un fel, că nu vrea să degenereze.

Ăsta este TJ, pe el niciodată nu l-aș vedea să jignească sau să spună ceva neprovocat. A încercat să fie imparțial, nu a încercat să intre într-o alianță, dar e clar că aceste lucruri s-au întâmplat.”, a declarat managerul lui Tj Miles.

ADVERTISEMENT