Sport

Remarca lui Ionescu l-a emoționat pe Iencsi: “Mi se zbârlește pielea pe mine!”

La SUFLET DE RAPIDIST, Lucian Ionescu a făcut o remarcă în cadrul emisiunii, lucru care l-a emoționat pe Adrian Iencsi.
21.08.2023 | 10:29
Remarca lui Ionescu la emotionat pe Iencsi Mi se zbarleste pielea pe mine
La SUFLET DE RAPIDIST, Lucian Ionescu a făcut o remarcă în cadrul emisiunii, lucru care l-a emoționat pe Adrian Iencsi.
ADVERTISEMENT

Robert Niță, Lucian Ionescu și Adrian Iencsi au povestit mai multe despre Rapid și despre momentele din cariera invitatului special. În discuția despre tatăl fostului jucător din Giulești, Ionescu a făcut o remarcă care l-a emoționat pe Iencsi, la SUFLET DE RAPIDIST.

Remarca lui Ionescu care l-a emoționat pe Iencsi

În cadrul emisiunii lui Robert Niță de pe FANATIK, Lucian Ionescu a adus aminte de un moment al tatălui invitatului special. Adrian Iencsi povestea despre tatăl său, care a fost tot fotbalist, iar invitatul de bază al emisiunii a făcut o remarcă care l-a emoționat pe Iencsi. Într-un decupaj al unui ziar, era scris numele cu majuscule al tatălui fostului jucător de la Rapid.

ADVERTISEMENT

“Voiam să mai scot în evidență un lucru pe care probabil că nu l-ați observat. Legat de tatăl tău și de valoarea dânsului, pe acele decupaje din ziare era vorba despre un meci câștigat de Rapid împotriva Ceahlăului, în Giulești.

Pe vremea aceea nu se dădeau note, iar jucătorii care făceau un meci modest aveau numele scris cu litere mici, iar ceilalți mai cu majuscule. Iar numele tatălui tău este scris cu majuscule acolo. Chiar dacă echipa lui a pierdut.”, a remarcat Lucian Ionescu, la SUFLET DE RAPIDIST.

ADVERTISEMENT

După remarca lui Ionescu, Iencsi s-a emoționat la aflarea informației despre tatăl său: “Uite că mi se zbârlește pielea pe mine. Mi-ai făcut o surpriză foarte frumoasă, Lucian. Nu am știut de acest lucru.”

Cadoul la care a visat Iencsi după debut

Robert Niță a adus vorba și despre alte decupaje din ziare, care au legătură cu fostul fundaș de la Rapid. La SUFLET DE RAPIDIST, gazda emisiunii a arătat o parte dintr-un ziar care arăta nota de la debutul lui Iencsi. Invitatul special a amintit atunci de un moment amuzat. Adrian Iencsi a povestit despre codul pe care a vrut să și-l facă din prima de la acel meci.

ADVERTISEMENT

“Avem decupaje din ziar chiar și de la debutul tău. Uite, Burleanu nota 7, Iencsi nota 6.5. Erai un pic sub tatăl președintelui Federației Române de Fotbal. Într-un meci pierdut de Ceahlăul cu Inter Sibiu.”, a spus Robert Niță.

“Noi atunci am deschis scorul. Atunci aveam mare încredere în mine la debut. Mă gândeam că o să câștigăm. La 1-0 pentru noi, eu deja mă gândeam să îmi cumpăr din prima de victorie un televizor mic color, în camera mea. Unul sport. Până la urmă mi l-am cumpărat, dar nu după acest meci.”, a povestit Adrian Iencsi.

ADVERTISEMENT

Adrian Iencsi, despre modelul său în viață

La SUFLET DE RAPIDIST, Adrian Iencsi a povestit despre mai multe momente legate de tatăl său. Chiar dacă relația dintre cei doi nu era una foarte apropiată, Iencsi l-a văzut mereu pe tatăl său ca un model în viața sa. Fostul jucător de la Rapid a mai spus că oamenii din jurul său spuneau că tatăl său era mai talentat, chiar dacă Iencsi a avut rezultate mai bune în cariera de fotbalist.

“L-am depășit ca performanțe pe tata, dar toți cei din zona aia, din Piatra Neamț, spuneau că tatăl meu a fost mult mai talentat. Eu chiar eram mândru pe chestia asta, mă bucuram enorm.

Cât timp a fost în viață nu i-am spus-o lui personal, și nimănui nu i-am spus. Toți mă întrebau că ce idoli am, iar eu le spuneam că nu am pe nimeni. Dar tatăl meu a fost un model pentru mine. A fost modelul meu în viață, a fost ceva de nedescris.

De multe ori eram mai încăpățânat, nu eram prea apropiat de el, adică să stau, dar în același timp îl iubeam extraordinar de mult și fără să-mi dau seama”, a spus Adrian Iencsi.

Remarca lui Ionescu l-a emoționat pe Iencsi

ADVERTISEMENT