Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Remarcat surpriză la thriller-ul U Cluj – CFR: “Trebuie pus pe tabela de marcaj”

Andrei Vochin l-a remarcat pe under-ul celor de la CFR, după victoria în fața rivalilor de la U Cluj, scor 4-3.
22.08.2023 | 12:24
Remarcat surpriza la thrillerul U Cluj  CFR Trebuie pus pe tabela de marcaj
Andrei Vochin l-a remarcat pe under-ul celor de la CFR, după victoria în fața rivalilor de la U Cluj, scor 4-3.
ADVERTISEMENT

Mai mulți jucători s-au remarcat după partida U Cluj – CFR, scor 3-4. De la echipa lui Neluțu Varga, Andrei Vochin a avut mai multe cuvinte de laudă către jucătorul surpriză al meciului. Este vorba despre under-ul din teren al lui Mandorlini.

Andrei Vochi: “Trebuie pus pe tabela de marcaj”

După victoria celor de la CFR Cluj, patronul echipei, Neluțu Varga, i-a lăudat pe unii jucători din lotul lui Mandorlini. În urma declarației, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Andrei Vochin a mai remarcat un un jucător surpriză. Este vorba despre Sava, portarul celor din Gruia și totodată, under-ul echipei. Analistul susține că Răzvan ar trebui pus pe tabela de marcaj, după realizările pe care le-a avut în meciul cu U Cluj.

ADVERTISEMENT

“Mă așteptam să văd două cuvinte despre Sava. Portarul celor de la CFR Cluj, un jucător de 2002. Dacă îl lași să joace așa, va face multe parade și vor lua foarte mulți bani pe Sava. E un portar foarte bun. Eu văd că se vând acum jucători de 19-20 de ani. Sumele importante pe care le iei, vin de pe jucători de acest fel, tineri. 

Mie mi-a plăcut foarte mult Sava aseară și cred că dacă CFR Cluj a avut 4 marcatori, ar trebui pus și Sava pe tabela cu cei care au dat cele 4 goluri. La ce a făcut el, în mod special în prima repriză. Și atenție, este jucătorul under de la ei. Deci ei au 10 seniori în teren și un under care îi scoate în maniera asta.”, a declarat Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

Varga, în extaz după victoria cu U Cluj

CFR Cluj a urcat pe locul 4 în clasamentul SuperLigii. Ardelenii au 10 puncte după 5 meciuri în campionat. La finalul partidei spectacol cu U Cluj, patronul lui CFR a fost în extaz. Neluțu Varga s-a arătat foarte fericit pentru modul în care arată echipa. Patronul susține că gruparea din Gruia este un candidat serios la titlu.

“A fost una dintre cele mai frumoase seri de când sunt eu patronul lui CFR Cluj. Sincer, nu îmi aduc aminte, în ultima perioadă, să asist la un asemenea thriller, la o asemenea răsturnare de rezultat.

ADVERTISEMENT

Echipa a arătat că are cu adevărat caracter, iar ce îmi place cel mai mult e că jucăm ofensiv, dau goluri și aici vreau să apăs, creăm fotbal. Asta e cel mai important. Știți foarte bine că am fost foarte criticați în ultimii ani că practicam un fotbal foarte defensiv, dar și acela a fost eficient, pentru că ne-a adus titlurile de campioană pe care le știți cu toții.

Stilul s-a schimbat odată cu venirea lui Mandorlini. Vom vedea dacă vom avea succes și cu acest stil spectaculos, cu multe goluri, dar echipa e la maximum 50-60% din potențial. Trebuie doar să creștem din punct de vedere fizic, să armonizăm jucătorii care au venit pe ultima sută de metri, iar eu cred că CFR va fi una dintre forțele acestui campionat, așa cum s-a întâmplat în ultimii 10 ani.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut foarte mult meciul, atmosfera, felicit toți clujenii care au fost la această partidă și în primul rând mulțumesc galeriei noastre care ne-a ajutat să câștigăm acest meci atât de important. Știți foarte bine care sunt orgoliile pe plan local și a fost foarte important să învingem pe U Cluj”, a spus Neluțu Varga, în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Analiza meciului U Cluj - CFR Cluj, scor 3-4

ADVERTISEMENT